KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Őszi lakásdekorációs tippek

Őszi lakásdekorációs tippek

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Ősszel tudatosan, vagy éppen tudat alatt próbáljuk lakásunkat melegebb színekkel feltölteni, hogy minél otthonosabb, lakhatóbb legyen egy hideg őszi napon is. Kevés és legfőképp olcsó alapanyagok felhasználásával is rengeteget tudunk hozzáadni lakásunk harmóniájához. Használjuk ki a természet adta lehetőségeket, és mindenképp használjuk is fel ezeket!

Akár a bejárti ajtóra is kerülhet a falevél koszorú. A kirándulás alkalmával összegyűjtött leveleket a megvásárolt koszorúalapra rátűzhetjük, amely lehet hungarocell vagy habszivacs koszorú is. A kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt. Tehetünk még rá magvakat vagy búzakalászt is.

A fényes magok nem csak egy erdei kirándulás, akár városi séta alatt is a zsebünkbe kerülhetnek. Már önmagukban is nagyon szépek. Ha van otthon egy csinos vázánk, akkor abba bele is tehetjük őket. Köthetünk arany vagy barna színű szalagot is vázára, kiemelve az ősz hangulatát.

Glitteres csináld magad ötlet! Tovább tart a dísztök, ha vásárlás után domestosos vízben átmossuk! Lekerülnek róla ugyanis a bacilusok.

A szárított tökök színes hangulatukkal önmagukban is szép dekorációnak számítanak. Nem kell mást tennünk, mint egy színben harmonizáló tálra tennünk, és már kész is az asztali dísz.

Sokan szeretik a mécseseket, gyertyákat is. Ezeket is bátran felhasználhatjuk, hogy otthonunkat őszi színekbe öltöztessük. Arra kell figyelnünk, hogy barnás, sárgás, arany árnyaltokat válasszunk. Ha körbe rakjuk dekorációval a gyertyákat inkább ne gyújtsuk meg, hiszen a száraz dekoráció könnyen meggyulladhat!

Az emberek többsége imádja a kopogtatókat, ezért már nem csak télre de őszre is készíthetünk. A legkönnyebben elkészíthető ajtódíszt mutatjuk most meg, amihez nem kell más, mint facsipeszek, festék, drót, masni és őszi falevél. Drótból hajtogassunk körformát, a csipeszeket fessük le az ősz színeire. A csipeszeket sorba csíptessük fel a drótra, majd ha kész, ragasszunk rá az őszi dekorációból és végezetül tegyük fel az ajtóra!

További híreink

Pénzember kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2018. jan 18. 20:00

„Pénzember” címmel nyílt kiállítás ma a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében Tóth Róbert numizmatikus gyűjteményéből.

Egy recept, egy sztori

Dátum: 2018. jan 18. 15:00

Egy recept, egy sztori - Untenerné Márton Ágnes

A kakaó, vagyis az istenek eledele

Dátum: 2018. jan 17. 18:00

Mi fán terem a kakaóbab?

Már letölthető a KolorApp

Dátum: 2018. jan 17. 15:40

Január elsejétől már élesben is használhatják a kazincbarcikaiak a KolorAppot, vagyis az intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt.

KolorTV élőben

Programajánló

IV. Vámos - toros nap

Sajóvámos

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk