http://kolorline.hu/Őszi lakásdekorációs tippek

Őszi lakásdekorációs tippek

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Ősszel tudatosan, vagy éppen tudat alatt próbáljuk lakásunkat melegebb színekkel feltölteni, hogy minél otthonosabb, lakhatóbb legyen egy hideg őszi napon is. Kevés és legfőképp olcsó alapanyagok felhasználásával is rengeteget tudunk hozzáadni lakásunk harmóniájához. Használjuk ki a természet adta lehetőségeket, és mindenképp használjuk is fel ezeket!

Akár a bejárti ajtóra is kerülhet a falevél koszorú. A kirándulás alkalmával összegyűjtött leveleket a megvásárolt koszorúalapra rátűzhetjük, amely lehet hungarocell vagy habszivacs koszorú is. A kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt. Tehetünk még rá magvakat vagy búzakalászt is.

A fényes magok nem csak egy erdei kirándulás, akár városi séta alatt is a zsebünkbe kerülhetnek. Már önmagukban is nagyon szépek. Ha van otthon egy csinos vázánk, akkor abba bele is tehetjük őket. Köthetünk arany vagy barna színű szalagot is vázára, kiemelve az ősz hangulatát.

Glitteres csináld magad ötlet! Tovább tart a dísztök, ha vásárlás után domestosos vízben átmossuk! Lekerülnek róla ugyanis a bacilusok.

A szárított tökök színes hangulatukkal önmagukban is szép dekorációnak számítanak. Nem kell mást tennünk, mint egy színben harmonizáló tálra tennünk, és már kész is az asztali dísz.

Sokan szeretik a mécseseket, gyertyákat is. Ezeket is bátran felhasználhatjuk, hogy otthonunkat őszi színekbe öltöztessük. Arra kell figyelnünk, hogy barnás, sárgás, arany árnyaltokat válasszunk. Ha körbe rakjuk dekorációval a gyertyákat inkább ne gyújtsuk meg, hiszen a száraz dekoráció könnyen meggyulladhat!

Az emberek többsége imádja a kopogtatókat, ezért már nem csak télre de őszre is készíthetünk. A legkönnyebben elkészíthető ajtódíszt mutatjuk most meg, amihez nem kell más, mint facsipeszek, festék, drót, masni és őszi falevél. Drótból hajtogassunk körformát, a csipeszeket fessük le az ősz színeire. A csipeszeket sorba csíptessük fel a drótra, majd ha kész, ragasszunk rá az őszi dekorációból és végezetül tegyük fel az ajtóra!

További híreink

ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3 (1-2)

Dátum: 2017. okt 22. 20:44

Az ETO FC Győr csapata látta vendégül október 22-én aí KBSC-t. A barcikai gárda küzdelmes mérkőzést játszott a győriekkel, de végül nem sikerült elhozni a 3 pontot.

Tovább szárnyalnak a barcikai férfi kézilabdázók

Dátum: 2017. okt 22. 18:39

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjában az 5. fordulóban a Fehérgyarmat együttesét fogadta a Kazincbarcika. A borsodiak a második félidőben nyújtott teljesítményüknek köszönhetően arattak újabb győzelmet.

Pátrovics Géza a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díj egyik jelöltje

Dátum: 2017. okt 22. 18:25

Pátrovics Géza súlyemelő edző neve foglalom Kazincbarcikán. A sportember most a Vállalkozók Országos Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díjának egyik jelelöltje a Magyar Sport kategóriájában.

Szén-dioxid mérgezést kaphattak

Dátum: 2017. okt 22. 11:40

Három férfit mentettek ki a borospincéből egy Kazincbarcikához közeli településen.

Programajánló

Október 23-i megemlékezés Kazincbarcikán

Egressy Béni Művelődési Központ

Slamovits Tibor előadóestje

Kazincbarcika

HOWARD MATHEU KÜLÖNÖS ESETEI

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

HALLOWEEN

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

Színházi előadások kicsiknek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Melyik köztéri alkotás a kedvence?

Szavazzon! Önnek melyik kazincbarcikai alkotás vagy alkotások tetszenek a legjobban?

Gumiabroncsszobrok

Színes házfalak

Sárkány

Unikornis

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk