KolorTV élőben

http://kolorline.hu/5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

A karácsonyi készülődést illetően két táborra oszthatjuk az embereket: az egyikben azok vannak, akik gyakorlatilag ünneptől ünnepig – ha nem is folyamatosan -, de lázban égnek, a másik táborban azok foglalnak helyet, akik a hátuk közepére sem kívánják az egész ünnepi felhajtást, jövés-menést, takarítást, sütés-főzést. Jó pár előnye azonban mégis van annak, ha már előre elkezdünk felkészülni a szeretet ünnepére!

  1. Lélekben is felkészülhetünk

Napjainkban sajnos már inkább szól a karácsony a marketingről és az eladásról, mintsem a szeretetről, az egymásra és az ünnepre való hangolódásról, hiszen az üzletek már októberben nyomják az arcunkba a termékeiket, kikerülnek a díszítések, az ajándékok és a karácsonyfa is. A legtöbb munkahelyen is ilyenkor van a legnagyobb hajtás, de az ezt követő pihenés során jó eséllyel akár még rá is hangolódhatunk a karácsonyra!

  1. Ajándékok online…

Akár külföldről, akár kuponos oldalakról! Hála az internetnek, ma már bármit megrendelhetünk akár a világ vagy ország másik feléből is, hiszen sok termék online rendelve még a szállítási díjjal is olcsóbb!

  1. …és így még a tömeg is elkerülhető!

Valószínűleg még azoknak is megtörik a lelkesedése, akik a fanatikus karácsony rajongók körébe tartoznak, amikor az üzletben az utolsó pillanatban kell átverekedniük magukat az embertömegen…

  1. Kitalálhatjuk a tökéletes menüt

Az interneten böngészve simán van időnk kitalálni és megtervezni a tökéletes, mindenki számára megfelelő karácsonyi menüt! Valljuk be, azért ezt kitalálni és mindenki kedvére tenni nem a legegyszerűbb feladat, de ha már novemberben elkezdjük a keresgélést és a kísérletezgetést, akkor Szenteste nem fogunk felsülni…

  1. Black Friday

A Black Friday, azaz Fekete Péntek, Amerikában a hálaadást követő péntek, amely a vásárlási szezon hivatalos kezdete. Ezen a napon, vagy napokon az üzletek hatalmas akciókkal várják a vásárlókat, mind az üzletekben, mind online. Ez a szokás hazánkban is egyre inkább kezd elterjedni, így érdemes odafigyelni az üzletek által meghirdetett Fekete Péntek akciókra!

További híreink

Karácsonyi meglepetés a szépkorúaknak

Dátum: 2017. dec 15. 14:56

Karácsonyi műsort adtak ma a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai és a Nefelejcs Tagóvoda óvodásai a Muskátli úti Nyugdíjasházban. Az ünnepségen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere is ünnepi beszédet mondott.

A Tompában is választható lesz a menü

Dátum: 2017. dec 15. 14:47

Január elsejétől az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is lehet választani A és B menü.

Tájékoztató téli igazgatási szünetről

Dátum: 2017. dec 15. 13:12

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2017. december 21. napjától december 29. napjáig igazgatási szünet miatt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Berente - Fő tér

Noir Színház - Aladdin

Kazincbarcika

Mézeskalács díszítő foglalkozás felnőttek részére

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Művelődési Ház - Berente, Bajcsy-Zsilinszky út 1.

XXVI. ÜNNEPI HANGVERSENY

Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakgimnázium - Edelény

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk