KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Ünnepi lakásdíszek tobozból

Ünnepi lakásdíszek tobozból

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Aki hamisítatlan téli hangulatú lakásdekorációt szeretne készíteni, annak nagy segítségére lesznek a formás, illatos fenyőtobozok. Kirándulás vagy erdei séta alkalmával gyűjtsünk belőlük kicsiket és nagyokat.

Ezeket fújjuk le arany vagy ezüst színűre, akár hagyhatjuk önmaga natúr szépségbe is. Számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy a tobozokból mutatós dekorációt varázsoljunk. Készítsünk belőlük karácsonyi ajtókoszorút, mécsestartót, vagy asztaldíszt.

Az összeállításnál nagy segítség lehet a ragasztópisztoly, szükség van néhány masnira, fejecskére, amiket a hobbiboltokban is megvásárolhatunk. Ebből készíthetünk angyalkát, karácsony manót vagy akár baglyot.

Igazán ünnepi hangulatot fog árasztani a párkányra vagy polcra rakott cserép, benne egy tobozzal. Masnival, szalaggal díszíthetjük, emelve az ünnep varázsát.

Ha nem szeretnénk új gömböket vásárolni a karácsonyfára, akkor készíthetünk tobozdíszeket. Ezt kedvenc színünkkel vagy a karácsonyi lakásdekoráció színével is ötvözhetjük.

További híreink

Karácsonyi meglepetés a szépkorúaknak

Dátum: 2017. dec 15. 14:56

Karácsonyi műsort adtak ma a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai és a Nefelejcs Tagóvoda óvodásai a Muskátli úti Nyugdíjasházban. Az ünnepségen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere is ünnepi beszédet mondott.

A Tompában is választható lesz a menü

Dátum: 2017. dec 15. 14:47

Január elsejétől az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is lehet választani A és B menü.

Tájékoztató téli igazgatási szünetről

Dátum: 2017. dec 15. 13:12

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2017. december 21. napjától december 29. napjáig igazgatási szünet miatt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Berente - Fő tér

Noir Színház - Aladdin

Kazincbarcika

Mézeskalács díszítő foglalkozás felnőttek részére

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Művelődési Ház - Berente, Bajcsy-Zsilinszky út 1.

XXVI. ÜNNEPI HANGVERSENY

Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakgimnázium - Edelény

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk