Életmód

Ecsetes, bringás remekek – kreatív pályázat 2022

Dátum: 2022. aug 29. 08:33

A Technológiai és Ipari Minisztérium és a Belügyminisztérium Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva, „Ecsetes, bringás remekek” címmel rajz-, fotó- és kreatív pályázatot hirdet.

I. Kolor 3x3 Streetball Bajnokság – Várják a nevezőket

Dátum: 2022. aug 24. 15:10

A Kolor Basket Kazincbarcika Sport Egyesület szeptember 24-én 9 órától rendezi az I. Kolor 3x3 Streetball Bajnokságát a Kazincbarcikai Sportközpont Irinyi Tornacsarnok melletti Streetball pályán (Kazincbarcika Lini István tér). Az egyesület várja a 3-4 fős csapatok jelentkezését.

A 2022/23-as tanév rendje – itt vannak a legfontosabb dátumok

Dátum: 2022. aug 21. 12:02

Mikor kezdődik és meddig tart a 2022/2023-as tanév? Mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet? És mikor kezdődik az őszi és a tavaszi érettségi szezon, mikor tartják a központi középiskolai felvételit és a kompetenciaméréseket? Mutatjuk a legfontosabb dátumokat.

A gépkocsi és az értékek biztonságáért

Dátum: 2022. aug 21. 11:44

A rendőrség a vagyonvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet.

A lakáskiadás jövedelméből adózni kell

Dátum: 2022. aug 19. 10:25

A kiadó ingatlanok piacának csúcsszezonja augusztusra és szeptemberre esik, évek óta ilyenkor keresnek a legtöbben bérelhető házat, lakást, ezért nem árt tisztázni a hosszútávú lakáskiadás szabályait.

Tűzifa vásárlás biztonságosan, csak tiszta forrásból

Dátum: 2022. aug 18. 15:54

A háborús energiaárak és az európai energiaellátási problémák Magyarországra is kihatnak, ezért megnövekedhetnek a visszaélések a tűzifa beszerzéssel kapcsolatban. A csalások ellen a leghatásosabb ellenszer, ha a vásárlók a tűzifa vásárlás előtt tájékozódnak és ismerik az intő jeleket. Ebben számottevő segítséget nyújt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Tűzifát Okosan hirdetéskeresője és folyamatosan bővülő tematikus információs oldala.

Vegyen decibelt a NAV-tól!

Dátum: 2022. aug 17. 12:05

Újabb nem mindennapi árverés ígérkezik a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, most prémium kategóriás hangtechnikai eszközökre lehet licitálni. A meghirdetett termékek között található Magnat, KEF, Audio Pro és NAD márkájú is.

Külföldre vinné kedvencét? Ne felejtse el kikérni kisállata útlevelét!

Dátum: 2022. aug 08. 14:40

Sokan szeretnék házi kedvencüket magukkal vinni a külföldi nyaralásra. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a kisállat utaztatásra is léteznek egységes Európai Uniós szabályok, a különböző országok pedig speciális feltételeket is előírhatnak.

100 éve született Jávori István

Dátum: 2022. aug 03. 11:33

Jávori István 1922. augusztus 2-án született Jancsik István néven az Abaúj megyei Tornanádaskán. Édesapja, a szegényparaszti családból származó Jancsik József mozdonyfűtőként dolgozott a MÁV-nál. Édesanyja, Miskovics Mária volt, aki bányász családból származott, háztartásbeliként hat gyermeket nevelt.

Ezer szállal kötődik a városhoz az ALTEO

Dátum: 2022. aug 03. 10:51

Az idén is támogatja az ALTEO Nyrt. a KolorFesztivált, amely léggömbökből épített mesevilággal, sztárfellépőkkel, kulturális és ismeretterjesztő csemegékkel várja az idei látogatókat. Az ország legnagyobb 500 cége közé tartozó, újgenerációs energiaszolgáltató ezer szállal kötődik Kazincbarcikához, a város környékéhez és az észak-magyarországi régióhoz.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk