https://kolorline.hu/Döntetlen a hazai rangadón

Döntetlen a hazai rangadón

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának felső-házi rájátszásában a Kazincbarcikai Ördögök SE a MAG LOG TEAM CFT Gödöllő együttesét fogadta. A 7. forduló mérkőzésen nem bírtak egymással a felek, döntetlen eredmény született.

A házigazdák győzelemre készültek, hiszen szerettek volna visszavágni a Gödöllőnek a 2. fordulóban elszenvedett 10-6-os vereségért. A borsodiak helyzetek sokaságát alakították ki a mérkőzés elején, ám ezek rendre kimaradtak. A félidő közepén azonban az Ördögök gólfelelőse Fekete megszerezte a vezetést. Az első 20 percben újabb gól már nem esett. A második játékrészben Magyar gyors góljával 2 perc elteltével egyenlített a Gödöllő. Az borsodiak ezután erős nyomás alá helyezték a vendég kaput, ám az újabb gólt csak nehezen szerezte meg a hazai együttes. Badalik szemfülességének köszönhetően vette vissza a vezetést a Barcika. A vendéglátók a vezetés birtokában visszafogottabban játszottak és ez a taktika megbosszulta magát. Egy gyors ellentámadás végén ismét Magyar egyenlített. A hátralévő 10 percben mindent megtettek Komlósiék, hogy megszerezzék a győztes találatot, de a helyzetek rendre kimaradtak. A döntetlen miatt a borsodiak lehetnek kicsit bosszúsak, ám ha helyzetkihasználásban javulnak, akkor még jöhetnek az újabb sikerek. A Kazincbarcika jelenleg a 3. helyen áll a rájátszásban és legközelebb május 1-én este 7 órától a Csenger együttesét fogadja.

Kazincbarcikai Ördögök SE – MAG LOG TEAM CFT Gödöllő (1-0) 2-2

Kazincbacikai, Don Bosco Sportközpont 500 néző

Vezette: Deme

Kazincbarcikai Ördögök SE: Szacskó, Komlósi, Irhás, Kovács B., Fekete.

Cserék: Giák, Badalik, Balogh D., Dorogi, Lippai.

Edző: Kőrösi Gábor.

MAG LOG TEAM CFT Gödöllő: Ács, Molnár M., Farkas, Magyar, Varsányi.

Cserék: Darabont, Nagy R., Tóth M., Szente, Berta

Edző: Lajos Attila.

Fotó: facebook.com/kazincbarcikafutsal

 

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk