https://kolorline.hu/Sikeresen szerepeltek a kazincbarcikai súlyemelők

Sikeresen szerepeltek a kazincbarcikai súlyemelők

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika adott otthont a súlyemelő csapatbajnokság kelet-magyarországi selejtezőjének. Az eseményen 6 csapat vett részt.

A kelet-magyarországi fordulóval párhuzamosan Oroszlányban a Nyugat-Magyarország legjobb emelői is versenyeztek. Az úgynevezett sinclair pontok számítása alapján a két selejtező összesített eredménye alapján dől el, melyik lesz az a nyolc csapat, amely a döntőben is szerepel. A sorozatban legalább 4 és legfeljebb 5 fős együttesek indulhattak. A kazincbarcikai versenyen meggyőző fölénnyel diadalmaskodott az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club szerezte meg az első helyet a Tiszaújvárosi Súlyemelő SE és a Kazincbarcikai Városi SE előtt. A versenykiírás értelmében az a csapat, amely utánpótláskorú versenyzőket is indít jutalompontokat is kap. Legfeljebb két ilyen súlyemelő esetében lehetett mindezt igénybe venni és 18-20 éveseknél 30, 18 év alattiak esetében pedig versenyzőnként 50 pont járt ezért.  A kazincbarcikaiak így 100 úgynevezett bónuszpontot szereztek. A női versenyzőjük is a sinclair pontszámát 1.35-el megszorozták, amely szintén alaposan lendített a rendező csapat szekerén.  A Tasnádi Viktória, Bojti Vilmos Marcell, Baráth Zsolt, Holló Szilárd és Féderer Benjámin összetételű csapat így a kelet-magyarországi selejtezőben a 3. helyen végzett. A verseny több helyi súlyemelő számára is válogatónak számított a közelgő korosztályos nemzetközi versenyek vonatkozásában. Pátrovics Géza a KVSE edzője elégedett volt a hazai sportolók teljesítményével, mint fogalmazott a KVSE-nek jó esélye van arra, hogy bejusson a november 4-i oroszlányi csapatbajnoki döntőbe. A legjobb nyolc mezőnye a két selejtező eredményének összesítése után derül ki, melyről később tájékoztatjuk olvasóinkat.

A csapatbajnoki kelet-magyarországi selejtezőjének végeredménye sinclair pontok alapján:

  1. Ózd Súlyemelő és Fitness Club
  2. Tiszaújvárosi Súlyemelő SE
  3. KVSE
  4. Téglási SE
  5. Testvériség SE
  6. Tiszaújvárosi SC

(Fotó: Illusztráció/2016 november)

 

További híreink

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Lalák Angelika keramikusművész színes kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2024. ápr 24. 13:00

Lalák Angelika városunk extravagáns köztéri kerámiaalkotásainak, a Mesélőnek és a Kolorkerámiának a művésze újabb kiállítást nyitott a vizuális élmények kedvelőinek. Egyedi stílusban készült hatásos forma- és színkombinációi a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériájában tekinthetők meg május közepéig.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk