https://kolorline.hu/5-2-es győzelem a Tállya ellen

5-2-es győzelem a Tállya ellen

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb edzőmérkőzést játszott hazai pályán csapatunk, az ellenfél ezúttal az NB III-as szinten jó kerettel rendelkező Tállya csapata volt.

Vezette: Kátai Gábor
KBSC:
1. félidő: Somodi - Heil, Lőrincz P., Palmes, Takács P., Tóth Sz., Sigér, Constantinescu, Süttő, Bene, Kanalos
2. félidő: Gábor – Koval, Fekete, Lőrincz P., Szemere, Engel, Burics, Mikló, Micsinai, Boros, Csicsek

Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Tállya:
Tarr (Hegedűs) – Paranai (Sztankovics), Bihari, Németh D., Lakatos B. (Horváth N.), Lippai (Mihálszki Cs.), Minczér, Polényi T. (Németh B.), Irhás, Horváth B., Balogh R. (Ondó)

Vezetőedző: Pachinger János

Gólszerzők: Heil (31.), Csicsek (68.), Engel (76.), Boros (80.), Mikló (88.) ill. Balogh R. (2.), Irhás (21.)

Vitelki Zoltán:
Köszönjük a Tállyának, hogy eljöttek edzőmeccset játszani, szolgálta a felkészülésünket! Nagyon pontatlanok voltunk, nem tudtunk koncentrálni, rengeteg technikai hibát vétettünk és ez rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre.

Pachinger János:
Gratulálunk a hazaiknak! Látszott, hogy sokkal előrébb tartanak a felkészülésben, nyilván frissebben mozogtak, mint mi. Nekünk most van a csúcsterhelés időszaka, ezért igazából engem az eredmény nem is érdekelt, az volt a lényeg, hogy a futómennyiséget megcsináljuk. Természetesen örülök annak, hogy tudtunk gólokat szerezni és annak is örülök, hogy igazából nem vallottunk szégyent, főleg játékban nem. A Barcika többet birtokolta a labdát, az adódó lehetőségeket, főleg a második félidőben, kihasználták és ezzel kerekedtek fölénk. De még egyszer mondom nem vagyok elégedetlen a saját csapatommal.

Engel Alex:
Nehezen indult a találkozó, mert nem tudtunk úgy játszani, ahogy az edző kérte. Körülményesek voltunk, nem tudtunk normálisan felpasszolni a labdát csak hátul járattuk. Sok labdát veszítettünk, a Tállya pedig ránk erőltette az akaratát, amíg bírták erővel. A második félidőben mi is cseréltünk, ők is elfáradtak és jobban összejöttök az előre eltervezett dolgok.

Mihálszki Csaba:
Bíztató játékot nyújtottunk az első félidőben, a másodikban a 70. perc környékén viszont már elfáradtunk. Több játékosunk is most kezdte el az edzéseket, kijött a két csapat felkészülése közti különbség.

További híreink

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Kazincbarcikán debütált kiállítás járt a Hungexpon

Dátum: 2024. márc 27. 13:05

„Totems of Csabesz” világritkaság-értékű Ferrari ruhagyűjteménye korábban Kolorcityben mutatkozott be kiállításként, amelyet már kétszer is élvezhetett a helyi közönség. Az elmúlt hétvégén viszont a budapesti AutoMobil és Tuning Show-n tündökölhetett a Hungexpo területén, sok csillogó áramvonalas jármű és villogó hoszteszmosoly közepette. Városunk további komoly terveket sző vele.

Fél évszázadot ünnepelt a Kazincbarcikai VSE súlyemelő szakosztálya

Dátum: 2024. márc 27. 07:05

A Kazincbarcikai Vegyész Sport Egyesület súlyemelő szakosztálya 2024. március 23-án ünnepelte a Kocka Étterem és Rendezvényházban működésének nagyívű 50. évfordulóját. Az esemény házigazdája Pátrovics Géza veterán súlyemelő, edző, egyúttal a szakosztály vezetője volt.

Idén is pályázhatnak támogatásra a kazincbarcikai vállalkozások — KolorFund 2024

Dátum: 2024. márc 26. 17:00

Zárt ülésen döntött március 25-én Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete arról, hogy idén is segítséget nyújtanak a helyi cégeknek. A KolorFund vissza nem térítendő támogatást kínál a pályázaton megfelelő mikro- és kisvállalkozások számára.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk