https://kolorline.hu/Második idei győzelmével már hat pontos és harmadik a KBSC

Második idei győzelmével már hat pontos és harmadik a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 2. fordulójában a korábban szebb napokat látott Vác együttesét fogadta a Kazincbarcika. A tiszaújvárosi mérkőzésen a kék-sárgák hátrányból fordítva nyertek, és 2 győzelemmel a Nyíregyháza és az MTK mögött a harmadik helyen állnak a bajnokságban. 

Előzetesen harcos, küzdelmes mérkőzésre számítottak a KBSC-hívek a Vác elleni mérkőzésen. A borsodi drukkerek a békéscsabai siker után a hasonló folytatásban a három pont megszervezésében bíztak. Vitelki Zoltán együttese némiképp visszafogottan kezdte a találkozót, nem tudott igazán gólhelyzetet kialakítani. A váciak sem támadtak sokat az első negyedórában, ám Nagy Richárd buktatásáért tizenegyest kaptak, melyet Balajti Ádám értékesített a 15. percben. A bekapott gól után a barcikaiak igyekeztek ugyan, de sok volt az eladott labdájuk, így nem jutottak el a vendégkapuig. A Vác féltucat szögletet rúgott ugyan a mérkőzés ezen szakaszában, de előnyét nem tudta növelni. Hat perccel az első játékrész vége előtt egy váci tizenhatoson belüli kezezésért megítélt tizenegyest értékesített Takács Péter, kiegyenlítve ezzel a KBSC hátrányát. 
A második negyvenöt perc elején előbb a vendégtréner Horváth Károly szánta el magát kettős cserére, hiszen csapata ekkor kicsit visszavett a tempóból. Éledezett a Kazincbarcika, és egy eladott labdából előbb Engel, majd Kanalos szerezhetett  volna gólt, ám mindkét ziccer kimaradt. Vitelki Zoltán a 63. percben cserélt először, behozta Bene Attilát. Egy perccel a csere után egy előreívelt labdánál éppen a csereember zavarta meg a váci védőket, Kanalos, pedig közelről kihasználta a kínálkozó lehetőséget. A gól után nagy volt az öröm, hiszen a szurkolók már nagyon várták a barcikai vezető gólt. A hátralévő időszakban a Vác mindent megtett az egyenlítésért, de csak egy kapufára futotta erejéből. A KBSC őrizte előnyét, és olykor kontrákkal veszélyeztetett. A végén foggal, körömmel védekezve kiharcolta a győzelmet a kék-sárga alakulat, amely két győzelemmel és 6 ponttal a Nyíregyháza és az MTK mögött a harmadik helyen áll a tabellán. A Kazincbarcika legközelebb augusztus 13-án vasárnap, fél hattól Szolnokon játssza harmadik mérkőzését a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II-ben. Látva a mostani mérkőzést, Vitelki Zoltán együttese azon a találkozón sem esélytelen. 

Kazincbarcika – Vác 2-1 (1-1)

Tiszaújváros: 500 néző
Vezette: Lovas

KBSC: Somodi – Tóth Sz. (Hegedűs D. 74. perc), Heil, Palmes, Süttő, - Sigér (Kovács O. 80. perc), Engel (Bene 63. perc), Constantinescu, Boros, Takács P., - Kanalos.
Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Tóth F., Tóth G., Görgényi, - Gulyás, Szabó N., Kákonyi (Havasi 76. perc), Nagy R., - Balajti (Zsolnai 56. perc), Major (Borvető 56. perc)
Vezetőedző: Horváth Károly.


Gólszerző: Takács P. 39. perc 11-esből, Kanalos 64. perc, illetve Balajti 15. perc 11-esből.

Vitelki Zoltán: – Nagyon kiélezett, harcos találkozót játszottunk a Vác ellen. Meglehetősen pontatlanul játszottunk és a frissességet hiányoltam a csapatom játékából. A  második félidőben javult a helyzet, sikerült fordítanunk, és ami a legfontosabb, ismét 3 ponttal gazdagodott csapatom.

Horváth Károly: – Sajnálom, hogy nem sikerült a pontszerzés, megvoltak ugyan a helyzeteink, ám ezek rendre kimaradtak. 
 

További híreink

Nyílt hét a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézményében

Dátum: 2024. ápr 20. 07:03

Előadások, szakmai programok és nyílt foglalkozások keretében a szülőknek és a szakmai partnereknek mutatkozott be a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye. Egy héten keresztül számos tehetséggondozó és felzárkóztató programot tekinthettek meg az érdeklődők.

Bejárás a Vízi komplexumban — a város vezetői látogatták meg az épülő létesítményt

Dátum: 2024. ápr 19. 23:31

Az elmúlt héten Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete, a térség országgyűlési képviselője és a hivatal vezetői kaptak meghívást, hogy bejárják az épülő Vízi komplexumot, miután zárul a beruházás első üteme és kezdődik a második. A látogatást követően most szombaton a lakosság számára is megnyílik a lehetőség egy hasonló programon való részvételre. Az érdeklődés akkora, hogy az első nap nyilvános túráira a helyek pillanatok alatt beteltek.

Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Dátum: 2024. ápr 19. 21:11

Megújul a kazincbarcikai Rózsa úti rendelő. A munkálatok idejére — április 24-től — a Május 1. út 13. szám alatt található egykori Központi Ügyelet helyén fogadja az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet betegeit Dr. Perjési Zsolt.

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk