https://kolorline.hu/Szolnokon is a három pont megszerzése a cél

Szolnokon is a három pont megszerzése a cél

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az első két fordulóban, idegenben aratott két győzelem után a 3. fordulóban Szolnokon lép pályára a KBSC a Merkantil Bank Liga NB II-ben. A kék-sárgák célja most sem lehet más, mint az újabb diadal.

Az első két fordulóban megszerzett 6 pont önbizalmat és erőt ad a kazincbarcikai csapatnak. Vitelki Zoltán együttese Békéscsabán 1-0-ra, még legutóbb Tiszaújvárosban a Vác ellen hátrányból fordítva nyert 2-1-re. A szolnokiak már nem kezdték ilyen jól a szezont, hiszen az első játéknapon 2-2-es döntetlen játszottak a Dorog ellen, majd legutóbb 1-0-ra nyertek a Soroksár ellen idegenben. A KBSC 6 ponttal jelenleg a Nyíregyháza és az MTK mögött a harmadik helyen áll a táblázaton, míg a Szolnok 4 megszerzett ponttal hetedik.
A hétvégi idegenbeli mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek a barcikaiak szempontjából, hiszen a Szolnok jó játékosokból álló csapat, ám az együttes előző két mérkőzésén nyújtott teljesítménye rapszodikusságot mutat. Az első találkozón a Dorog ellen 2-0-ra vezetett a Tisza-parti együttes, ám ellenfelük a 92. percben egyenlített. A Soroksár elleni idegenbeli találkozón viszont a 91. percben szerezte meg a győztes gólt a Szolnok.
Kovács Olivér, a KBSC frissen igazolt játékosa igazán jól ismerheti a hétvégi riválist, hiszen két idényben összesen 46 bajnoki mérkőzésen lépett pályára szolnoki színekben az NB II-ben. A Kazincbarcika számára nem lesz egyszerű a három pont megszerzése, de ha a borsodi együttes elhiszi, hogy idegenben is van esélye, valamint azt az arcát mutatja, amelyet a Vác és a Békéscsaba ellen a második félidőben, akkor minden reménye megvan arra, hogy sikeres legyen. Vitelki Zoltán vezetőedző az elmúlt vasárnapi, győztes mérkőzés után úgy fogalmazott: Szolnokra is győzni utazik a KBSC. A két csapat legutóbb a 2012/2013-as szezonban találkozott az NB II-ben. Mindkétszer 2-0-s kazincbarcikai vezetésről lett 2-2 a végeredmény. A Szolnoki MÁV FC – Kazincbarcika találkozó augusztus 13-án vasárnap 17 óra 30 perckor kezdődik Szolnokon a Tiszaligeti Stadionban.

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk