http://kolorline.hu/5. Kolorfesztivál – Színházi előadás és sportvetélkedő

5. Kolorfesztivál – Színházi előadás és sportvetélkedő

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

„Csakazértis Szerelem” címmel mutatott be színdarabot a Turay Ida Színház a Don Bosco Sportközpontban augusztus 9-én, az 5. Kolorfesztivál kilencedik napján.

A programok délután három órakor „Kézműves bütyköldével” kezdődtek a Völgy parkban, majd sportvetélkedőn mutathatták be tudásukat a gyerekek ugyancsak ezen a helyszínen.

kolyoksziget1 kolyoksziget2 sport1 sport2

Majd este hét órától a Turay Ida Színház érkezett Kazincbarcikára, ők a Don Bosco Sportközpontban mutatták be Topolcsányi Laura: „Csakazért is Szerelem” című művét. A színdarab egy zenés játék az Első Emelet dalaival, és az ikonikus zenekar frontembere is szerepelt benne, Patkó Béla „Kikit” – bármily meglepő – maga Patkó Béla Kiki játszotta. A színdarab nagy sikert aratott barcikán, tele volt a lelátó a sportcsarnokban.

csakazértis1 szinhaz2 szinhaz3

Augusztus 10-én, csütörtökön ismét több helyszínen folytatódnak a színes programok: a Kolor Kölyökszigeten továbbra is várja a kreatív lurkókat a „Kézműves bütykölde”, de az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub pedig mesékkel, mondókákkal igyekszik majd megismertetni az arra fogékony gyerkőcöket, és lesz ismét Könyvtárkóstolgató is, ahol betekintést nyerhetnek az Egressy Béni Városi Könyvtár életébe az érdeklődők. A nap „nagy dobása” viszont ezen a napon az interaktív családi vetélkedő lesz, ahol a gyerekek szüleikkel együtt versenyezhetnek majd.

A Kolorcountry következő állomása Bánhorváti lesz, ahol Steve Taylor-Szabó pánsípművész lép majd fel, a Don Bosco Sportközpontba pedig a Máté Péter emlékzenekar érkezik (erre a programra még kaphatók belépőjegyek, részletek a www.kolorcity.hu oldalon)

A Csónakázó-tónál tovább dübörögnek a nagyszínpadi programok este héttől Marge, fél tíztől pedig az utóbbi évek egyik legsikeresebb újgenerációs zenekara, a Wellhello, vagyis Fluor és Diaz lépnek majd fel.

További híreink

ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3 (1-2)

Dátum: 2017. okt 22. 20:44

Az ETO FC Győr csapata látta vendégül október 22-én aí KBSC-t. A barcikai gárda küzdelmes mérkőzést játszott a győriekkel, de végül nem sikerült elhozni a 3 pontot.

Tovább szárnyalnak a barcikai férfi kézilabdázók

Dátum: 2017. okt 22. 18:39

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjában az 5. fordulóban a Fehérgyarmat együttesét fogadta a Kazincbarcika. A borsodiak a második félidőben nyújtott teljesítményüknek köszönhetően arattak újabb győzelmet.

Pátrovics Géza a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díj egyik jelöltje

Dátum: 2017. okt 22. 18:25

Pátrovics Géza súlyemelő edző neve foglalom Kazincbarcikán. A sportember most a Vállalkozók Országos Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díjának egyik jelelöltje a Magyar Sport kategóriájában.

Szén-dioxid mérgezést kaphattak

Dátum: 2017. okt 22. 11:40

Három férfit mentettek ki a borospincéből egy Kazincbarcikához közeli településen.

Programajánló

Október 23-i megemlékezés Kazincbarcikán

Egressy Béni Művelődési Központ

Slamovits Tibor előadóestje

Kazincbarcika

HOWARD MATHEU KÜLÖNÖS ESETEI

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

HALLOWEEN

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

Színházi előadások kicsiknek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Melyik köztéri alkotás a kedvence?

Szavazzon! Önnek melyik kazincbarcikai alkotás vagy alkotások tetszenek a legjobban?

Gumiabroncsszobrok

Színes házfalak

Sárkány

Unikornis

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk