KolorTV élőben

http://kolorline.hu/5. Kolorfesztivál – Színházi előadás és sportvetélkedő

5. Kolorfesztivál – Színházi előadás és sportvetélkedő

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

„Csakazértis Szerelem” címmel mutatott be színdarabot a Turay Ida Színház a Don Bosco Sportközpontban augusztus 9-én, az 5. Kolorfesztivál kilencedik napján.

A programok délután három órakor „Kézműves bütyköldével” kezdődtek a Völgy parkban, majd sportvetélkedőn mutathatták be tudásukat a gyerekek ugyancsak ezen a helyszínen.

kolyoksziget1 kolyoksziget2 sport1 sport2

Majd este hét órától a Turay Ida Színház érkezett Kazincbarcikára, ők a Don Bosco Sportközpontban mutatták be Topolcsányi Laura: „Csakazért is Szerelem” című művét. A színdarab egy zenés játék az Első Emelet dalaival, és az ikonikus zenekar frontembere is szerepelt benne, Patkó Béla „Kikit” – bármily meglepő – maga Patkó Béla Kiki játszotta. A színdarab nagy sikert aratott barcikán, tele volt a lelátó a sportcsarnokban.

csakazértis1 szinhaz2 szinhaz3

Augusztus 10-én, csütörtökön ismét több helyszínen folytatódnak a színes programok: a Kolor Kölyökszigeten továbbra is várja a kreatív lurkókat a „Kézműves bütykölde”, de az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub pedig mesékkel, mondókákkal igyekszik majd megismertetni az arra fogékony gyerkőcöket, és lesz ismét Könyvtárkóstolgató is, ahol betekintést nyerhetnek az Egressy Béni Városi Könyvtár életébe az érdeklődők. A nap „nagy dobása” viszont ezen a napon az interaktív családi vetélkedő lesz, ahol a gyerekek szüleikkel együtt versenyezhetnek majd.

A Kolorcountry következő állomása Bánhorváti lesz, ahol Steve Taylor-Szabó pánsípművész lép majd fel, a Don Bosco Sportközpontba pedig a Máté Péter emlékzenekar érkezik (erre a programra még kaphatók belépőjegyek, részletek a www.kolorcity.hu oldalon)

A Csónakázó-tónál tovább dübörögnek a nagyszínpadi programok este héttől Marge, fél tíztől pedig az utóbbi évek egyik legsikeresebb újgenerációs zenekara, a Wellhello, vagyis Fluor és Diaz lépnek majd fel.

További híreink

Pénzember kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2018. jan 18. 20:00

„Pénzember” címmel nyílt kiállítás ma a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében Tóth Róbert numizmatikus gyűjteményéből.

Egy recept, egy sztori

Dátum: 2018. jan 18. 15:00

Egy recept, egy sztori - Untenerné Márton Ágnes

A kakaó, vagyis az istenek eledele

Dátum: 2018. jan 17. 18:00

Mi fán terem a kakaóbab?

Már letölthető a KolorApp

Dátum: 2018. jan 17. 15:40

Január elsejétől már élesben is használhatják a kazincbarcikaiak a KolorAppot, vagyis az intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt.

KolorTV élőben

Programajánló

IV. Vámos - toros nap

Sajóvámos

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk