http://kolorline.hu/5. Kolorfesztivál – Színházi előadás és sportvetélkedő

5. Kolorfesztivál – Színházi előadás és sportvetélkedő

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

„Csakazértis Szerelem” címmel mutatott be színdarabot a Turay Ida Színház a Don Bosco Sportközpontban augusztus 9-én, az 5. Kolorfesztivál kilencedik napján.

A programok délután három órakor „Kézműves bütyköldével” kezdődtek a Völgy parkban, majd sportvetélkedőn mutathatták be tudásukat a gyerekek ugyancsak ezen a helyszínen.

kolyoksziget1 kolyoksziget2 sport1 sport2

Majd este hét órától a Turay Ida Színház érkezett Kazincbarcikára, ők a Don Bosco Sportközpontban mutatták be Topolcsányi Laura: „Csakazért is Szerelem” című művét. A színdarab egy zenés játék az Első Emelet dalaival, és az ikonikus zenekar frontembere is szerepelt benne, Patkó Béla „Kikit” – bármily meglepő – maga Patkó Béla Kiki játszotta. A színdarab nagy sikert aratott barcikán, tele volt a lelátó a sportcsarnokban.

csakazértis1 szinhaz2 szinhaz3

Augusztus 10-én, csütörtökön ismét több helyszínen folytatódnak a színes programok: a Kolor Kölyökszigeten továbbra is várja a kreatív lurkókat a „Kézműves bütykölde”, de az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub pedig mesékkel, mondókákkal igyekszik majd megismertetni az arra fogékony gyerkőcöket, és lesz ismét Könyvtárkóstolgató is, ahol betekintést nyerhetnek az Egressy Béni Városi Könyvtár életébe az érdeklődők. A nap „nagy dobása” viszont ezen a napon az interaktív családi vetélkedő lesz, ahol a gyerekek szüleikkel együtt versenyezhetnek majd.

A Kolorcountry következő állomása Bánhorváti lesz, ahol Steve Taylor-Szabó pánsípművész lép majd fel, a Don Bosco Sportközpontba pedig a Máté Péter emlékzenekar érkezik (erre a programra még kaphatók belépőjegyek, részletek a www.kolorcity.hu oldalon)

A Csónakázó-tónál tovább dübörögnek a nagyszínpadi programok este héttől Marge, fél tíztől pedig az utóbbi évek egyik legsikeresebb újgenerációs zenekara, a Wellhello, vagyis Fluor és Diaz lépnek majd fel.

További híreink

Napközis olvasótábor kicsiknek

Dátum: 2017. aug 19. 17:53

A kazincbarcikai Egressy Béni Városi Könyvtár idén augusztusban is megszervezte a 10 éves hagyományra visszatekintő nyári napközis olvasótáborokat.

Színház az egész világ

Dátum: 2017. aug 19. 00:02

A Kolorcountry programsorozat folytatásaként, délután négy órától az Egri Pinceszínház előadását élvezhették azok, akik ellátogattak a dédestapolcsányi Vásártérre.

Elrajtolt az 5. Kolorfesztivál utolsó hétvégéje

Dátum: 2017. aug 18. 23:58

Népzene és színházi előadások színesítették az 5. Kolorfesztivál 18. napjának programjait a Fő téren és a Kolorcountryban.

Velem mindig történik valami

Dátum: 2017. aug 18. 14:26

Sajószentpéteren, a Lévay József Városi Könyvtárban augusztus 07. és 11. között olvasótábort rendeztek, 7-12 éves gyermekek számára.

Programajánló

Mezey István emlékszoba és kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kabarci-k tárlata

Mezey István Művészeti Központ

SAJÓSZENTPÉTERI SZENT ISTVÁN ÜNNEP

Sajószentpéter - Bercsényi tér (a Korona Söröző előtti tér)

BÁNYÁSZ FÚVÓSZENEKAROK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA

Sajószentpéter - Bercsényi tér (a Korona Vendéglő előtti tér)

NOSZTALGIA ZENÉS – TÁNCOS EST

Táncsics Mihály Művelődési Ház - Kazincbarcika, Táncsics út 52.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk