http://kolorline.hu/Elrajtolt az 5. Kolorfesztivál utolsó hétvégéje

Elrajtolt az 5. Kolorfesztivál utolsó hétvégéje

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Népzene és színházi előadások színesítették az 5. Kolorfesztivál 18. napjának programjait a Fő téren és a Kolorcountryban.

 

Délután négy órától az Egri Pinceszínház előadását élvezhették azok, akik ellátogattak a dédestapolcsányi Vásártérre. A szervezők a gyerekekre és a felnőttekre is gondoltak, hiszen két darabot: a Pinokkiót és a Párterápiát is megnézhették a kilátogatók.

 

pino (3)pino (4)pino (5)pino (6)pino (7)

párterápia (2)Párterápia

 

Az előadó-művészeti koncertek Kolorcity-ben, a Fő téren folytatódtak, ahol este hét órától egy igazi „multikulti” zenekar, a Cimbaliband szórakoztatta a nagyérdeműt. Az együttes dalaiban a modern kelet-európai életérzés keveredik, zenéjük forrásai különböző helyekről fakadnak: a magyar és a balkáni népzenéből, a klasszikus zenéből, valamint a jazzből.

kozonseg kozonseg2 kozonseg3

cimbaliband

Őket követte az idén jubiláló Budapest Bár. A formáció több mint tíz éve alakult, eredetileg egyetlen lemezre állt össze a csapat, akik azóta is sikerrel koncerteznek a színházakban, a fesztiválokon és különféle rendezvényeken egyaránt. A banda nem először járt Kazincbarcikán, ahol muzsikájukkal ezúttal is fergeteges hangulatot varázs

kozonseg4

budapestbar Budapestbar_3 budapestbar2

 

Az idei Kolorfesztivál zárónapjain, már hagyományosan, nem csak Kazincbarcikán lesz lehetőség városnéző, egyórás kisvonatos túrákon részt venni, hanem a környék településeiről is van mód DOTTO vonattal érkezni a Kolorfesztiválra, Kazincbarcika Fő terére. Ehhez azonba előzetes regisztráció szükséges, amelyről bővebb információ a www.kolorcity.hu weboldalon található.

Augusztus 19-én 16 órakor kezdődik a IX. Bormustra a Kolorfesztivál keretében, ám a Fő téri gasztroutcában már ma is várták az érdeklődőket, akik számos pincészet borait és finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattak meg.
Este héttől Pál István „Szalonna” lép a színpadra, ezzel egyidőben pedig Sajószentpéteren Bravo Johnny szórakoztatja a fesztiválozókat.
Az est sztárfellépője 21.30 órától az évről évre visszatérő élő legenda, Demjén Ferenc lesz.

További híreink

Showtime Deák módra

Dátum: 2017. nov 23. 18:27

Éves tárlat nyílt a Deákos diákok munkáiból.

Elkezdődtek a Lévay-napok rendezvényei Sajószentpéteren

Dátum: 2017. nov 23. 17:25

November 17-én elkezdődtek Sajószentpéteren a Lévay-napok rendezvényei.

A családi kapcsolatokról a szabadegyemen

Dátum: 2017. nov 23. 16:24

A család volt a fő témája a Kolorakadémia Észak-Magyarországi Szenior Szabadegyetem harmadik félévének harmadik előadásának, melyet november 23-án tartottak a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermében.

Ajándék az Ádám Jenő Tagiskola kórusának

Dátum: 2017. nov 22. 20:08

Bereczki Zoltán színész, énekes és Ágoston Katalin színésznő, a Lepkegyűjtő című előadás főszereplői az Ádám Jenő Tagiskola nagy kórusához látogattak november 22-én.