https://kolorline.hu/ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3 (1-2)

ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3 (1-2)

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az ETO FC Győr csapata látta vendégül október 22-én aí KBSC-t. A barcikai gárda küzdelmes mérkőzést játszott a győriekkel, de végül nem sikerült elhozni a 3 pontot.

Győr, ETO Park, 1000 néző
Vezette: Bogár Gergő (Mohos Milán, Szabó Péter)

Győr:
Szatmári - Nagy Á., Magasföldi, Bagi I., Beliczky (Vadász, a szünetben), Szimcso, Szatmári (Pongrácz, 59.), Zamostny (Kabát, 84.), Kovács K., Rokszin, Debreceni
Vezetőedző: Szentes Lázár

Kazincbarcika:
Somodi – Palmes (Tóth Sz., 73.), Heil, Belényesi, Süttő - Hegedűs, Sigér - Micsinai, Bene, Engel - Boros
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerzők: Magasföldi (6., 49.), Bagi I. (66.) ill. Palmes (9.), Boros (40.), Belényesi (91.)
Sárga lap: Pongrácz (73.), Szimcso (88.) ill. Micsinai (12.), Süttő (54.), Palmes (64.)

Az NB II 14. fordulójában a Győr otthonában lépett pályára csapatunk. Mikló Roland és Takács Péter súlyos sérüléseik miatt hetekre kidőltek, de Győrbe Kovács Olivér sem utazott el, aki a héten szedett össze kisebb sérülést. A keretbe ezúttal is bekerült csapatunk saját nevelésű játékosa, Tóth Gábor, aki eddig az U-19-es gárdát erősítette. A találkozó szakadő esőben kezdődött, amelynek kezdetén a csapattársak egy szép gesztussal kívántak jobbulást a keresztszalag-szakadást szenvedett Takács Péternek.

A találkozó gyors gólváltással indult, hiszen a 6. percben Magasföldi szerzett vezetést az ETO-nak egy távoli lövéssel, majd a 9. percben egy bal oldali szögletet követően Palmes révén sikerült egyenlítenünk. A két gyors gólt követően csapatunk mutatott be jobb játékot az első félidőben, több gólszerzési lehetőségünk is adódott, míg a hazaiak inkább csak távoli lövésekkel tudtak veszélyt jelenteni Somodi kapujára. A 40. percben aztán egy mesteri támadás végén Boros góljával a vezetést is megszereztük, de ezt követően is szinte csak mi támadtunk, ami azt eredményezte, hogy egy gólos vezetéssel vonulhattunk pihenőre az első 45 percet követően!

A félidőben a hazaiak egyet cseréltek, Beliczky helyett Vadász folytatta a játékot. A Győr pedig 3 perc leforgása alatt egyenlíteni is tudott. Előbb még Boros révén nekünk volt helyzetünk, de ebből a hazaiak lekontráztak és Magasföldi 10 méterről Somodi kapujába lőtte a labdát. Az egyenlítő gólt követően a Győr támadott többet, azonban kontratámadásainkban érződött a veszély, de lövéseink rendre elkerülték a hazai kaput. A 66. percben aztán a Győr a vezetést is megszerezte, miután Palmest megverte embere, a beívelésre középen érkező Bagi pedig 5 méterről a kapuba fejelt. A hazaiak sajnos nem álltak le a gólszerzéssel, hiszen a második félidőben csereként beállt Pongrácz a 74. percben a negyedik hazai gólt is megszerezte. Az utolsó 10 percben még hajtottunk azért, hogy újabb gólokat szerezzünk, de támadásainkban egyre kevesebb erő volt. A 91. percben Belényesi góljával a szépítés még összejött, de a hazai győzelmet nem sikerült megakadályozni.

Szentes Lázár: Alapvetően a rúgott gólok száma tetszik, a kapottaké nem. Az első félidőben voltak hibáink, pedig vezettünk, de a Barcika gyorsan fordított. A második félidei változások meghozták a sikert, bízom benne, hogy ez a 3 pont lökést adhat a csapatnak.

Vitelki Zoltán: .Először is szeretnék gratulálni a Győrnek és külön Szentes Lázárnak a győzelemhez! Nagy öröm volt számomra ellene meccselni! A mérkőzés egésze hullámzó volt, abban hibáztunk a legtöbbet, amiben eddig a legstabilabbak voltunk, a védekezésben. Hibáinkat a Győr jól kihasználta, de ennek ellenére elégedett lehetek, hiszen a csapatok ma megmutatták, miről szól a labdarúgás. Úgy gondolom, ezen a találkozón a nézők is jól szórakozhattak!

fottás: kbsc.hu

További híreink

A KolorFUND-dal a lakosság is nyer, nemcsak a vállalkozó

Dátum: 2024. márc 18. 12:52

A Kazincbarcika Város Önkormányzata által 2023-ban újraélesztett KolorFUND pályázatnak köszönhetően több helyi kis- és középvállalkozó jutott olyan vissza nem térítendő támogatáshoz, amelyet vállalkozása fejlesztésére fordíthatott. A 44 nyertes egyike a Kőkorszak Kert Kft.

Deákos diákok hagyták kézjegyüket a Mezeyben

Dátum: 2024. márc 17. 18:24

Telt ház előtt nyílt meg a Kézjegyek című kiállítás március 7-én a Mezey István Művészeti Központ emeletén. A látogatók az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola grafikus tanulóinak munkáiban április 10-ig gyönyörködhetnek.

Összetett március 15-i megemlékezés és műsor Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 16. 17:38

Komplex „sokművészeti” műsorral és Rékasi Károly színművész ünnepi beszéd-felvonásaival tisztelgett Kazincbarcika az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emléke előtt. A programok főleg a délutánra koncentrálódtak, így ráalkonyodott a koszorúzásba torkolló fáklyás felvonulásra. A város gyermekei viszont már délelőtt megkezdhették a kreatív tiszteletadást.

Az utak mellett a gyalogutak is új aszfaltréteget kapnak — útfelújítások Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 15. 21:28

Az utak mellett a járdák is megújulnak a városban. Összesen 2 és fél kilométernyi útszakasz kap új aszfaltréteget Kazincbarcikán, mintegy 246 és fél millió forintból, ezzel párhuzamosan pedig elkezdődtek a járdafelújítások is. A munkagépek jelenleg a Május 1. úton dolgoznak gőzerővel.

KolorTV élőben

Programajánló

Nyílt nap az Angyalkert Görögkatolikus Óvodában

Angyalkert Görögkatolikus Óvoda

Pro: Értelem és Érzelem - 25. Internet Fiesta

Egressy Béni Városi Könyvtár

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk