http://kolorline.hu/Vasárnap véget ér a frontmentes időszak

Vasárnap véget ér a frontmentes időszak

Szerző:

Zele Tímea

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szombaton a Dunántúlon indul ködösen a reggel, északon kisebb eső előfordulhat. Napközben többnyire felhős idő lesz jellemző, de helyenként hosszabb napos időszakok is lehetnek. Északkeleten felélénkül a délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul. 

Vasárnap napközben egy hidegfront miatt az ország északi felén kell többfelé esőre készülni, a magasabb hegycsúcsok környékén havas eső is előfordulhat. A változó irányú szelet délelőtt több helyen kísérhetik élénk széllökések. Délután 8-15 fok valószínű.

Hétfőn is csapadékos idő ígérkezik. Erős, a Dunántúlon viharos északias széllel érkezik a lehűlés, nyugaton 3-5, keleten 6-12 fokos maximumok lehetnek. A magasabb tájakon, elsősorban a hegycsúcsokon az esőt havas eső, havazás válthatja fel.


ORVOSMETEOROLÓGIA

Pénteken nem kell fronthatásra számítani. Erősen felhős lesz felettünk az ég, a fényszegény idő rossz hatással lesz hangulatunkra, kedélyállapotunkra. Emiatt fáradékonyabbnak, levertebbnek, kedvetlenebbnek érezhetjük magunkat. A többfelé nyirkos reggeli időben az ízületi bántalmakban szenvedők panaszai fokozódhatnak. Emellett nagy lesz a megfázásveszély is, ezért öltözzünk melegen, rétegesen! Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

Forrás: idokep.hu
Fotó: illusztráció

További híreink

Kiállítás Göőz Pál emlékére

Dátum: 2017. nov 22. 12:31

Göőz Pálra emlékeztek Vadnán.

Médiaközpont: új korszak kezdődött a kazincbarcikai média életében

Dátum: 2017. nov 22. 09:40

A térség egyik legkorszerűbb médiaközpontját adták át november 21-én Kazincbarcikán.

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Dátum: 2017. nov 22. 09:00

A karácsony-fanatikusok táborába tartozol, vagy hallani sem akarsz az ünnepi felhajtásról? Van 5 érvünk, amiért érdemes már korábban elkezdeni a felkészülést!

Forgalomkorlátozás lesz a miskolci Búza téren

Dátum: 2017. nov 21. 14:00

Burkolatjel festési munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Miskolcon, a Búza téren, a 3-as és a 26-os számú főutak csomópontjában a következő napokban – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Programajánló

Kiállítás

Kazincbarcika

Krumplilángos fesztivál

Bánhorváti

Kazincbarcika - Torpedo Floorball

Kazincbarcika

Szent Borbála szobor felszentelése

Ormosbánya

Adventi kézműves foglalkozások

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk