https://kolorline.hu/Kazincbarcika-BFC Siófok 0-2 (0-0)

Kazincbarcika-BFC Siófok 0-2 (0-0)

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika-BFC Siófok 0-2 (0-0)
Tiszaújváros, 300 néző
Vezette: Dolnegó Bálint (Király Krisztián, Farkas Balázs)

Kazincbarcika:
Somodi – Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Lőrincz (Constantinescu, 61.) – Kristófi, Sigér (Burics, a szünetben), Hegedűs, Micsinai – Bene, Boros
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

BFC Siófok:
Balajcza – Opavszky, Lorentz, Fehér Zs., Hídvégi – Farkas N., Petneházi, Lázár Zs., Nagy D. (Szilágyi Z., 68.) – Elek B. (Tóth B., 90.), Senic (Szabó B., 87.)
Vezetőedző: Varga Attila

Gólszerzők: Elek B. (49.), Hídvégi (58.)
Sárga lap: Burics (57.), Boros (73.) ill. Opavszky (27.), Petneházi (35.), Szilágyi Z. (73.), Elek B. (88.)

A találkozót a hazai csapat várhatta kedvezőbb helyzetből, de ez most csak a tabellán elfoglalt helyezés miatt volt igaz, hiszen a héten Takács Péter mellé feliratkozott a sérültek listájára Engel Alex, Heil Valter, Mikló Roland és Varga Márkó is, így Vitelki Zoltán mindössze 16 fős kerettel készülhetett a Siófok ellen, amelyben legalább már ott volt a sérülése után lábadozó Constantinescu is. A Balaton parti együttes nagyon gyengén kezdte a bajnokságot, azonban az elmúlt fordulókban a frissen kinevezett Varga Attila vezetésével két győzelmet is arattak hazai pályán, így sikerült ellépniük a kieső helyekről a Budafokkal szembeni több győzelmüknek köszönhetően.

Az első félidő teljes egészében nagy fölényben játszottak a kék-sárgák, a labdát is jelentősen többet birtokolták a vendégeknél, azonban az adódó lehetőségek ellenére a gólszerzés nem sikerült, bár Belényesi, Sigér és Micsinai közel járt hozzá. A Siófok főleg kontrákkal és beívelésekkel próbált veszélyeztetni, de Somodi és a védelem rendre a helyén volt, így az első játékrész gólnélküli döntetlennel zárult.

A második félidőt egy kényszerű cserével kezdte a Barcika, az első félidőben megsérült Sigért Burics váltotta. A kezdést követően úgy tűnt, hogy a játék képe nem sokat változik majd, azonban a 49. percben a találkozó első szögletét követően Elek Bence fejesével előnybe került a Siófok, amit 10 percen belül meg is dupláztak, miután egy szabadrúgást követően Hídvégi lőtt 6 méterről a kapuba. A két bekapott gólt követően mindent egy lapra feltéve támadott a KBSC, de Balajcza eszén nem tudtak túljárni, hiszen a vendégek kapusa többször is bravúrral mentette meg kapuját a góltól, ami azt eredményezte, hogy a Siófok elvitte a 3 pontot Tiszaújvárosból.

Vitelki Zoltán: Nagy pofon volt ez a mérkőzés, gyakorlatilag saját magunkat vertük meg. Két olyan gólt kaptunk, amelyre külön készültünk és az emberek is le voltak osztva az adott szituációkra. A gólokon kívül nem is emlékszem siófoki helyzetekre, igaz sokáig mi is nagyon passzívak voltunk. A hajrában több helyzetünk is akadt, de ezek kimaradtak. Sokat kell tanulnunk ebből a vereségből, hogy hasonló hibákat legközelebb ne kövessük el.

Varga Attila: Nagyon nagy csata folyt mind taktikailag, mind fizikálisan a mérkőzésen két szervezett csapat között. Nagyon jól játszottunk, boldog vagyok, hogy egymás után két meccset is meg tudtunk nyerni. A mai győzelmet Elek Bence ma született gyermekének ajánlom.

forrás: kbsc.hu

További híreink

Húsvéti látványajándék a Völgy parkban: művészi óriási tojások

Dátum: 2024. márc 29. 12:58

Kazincbarcika idén reformmódon ünnepli a húsvétot: március 31-én, vasárnap a Völgy parkban három óriás tojást festenek meg helyi művészek és közösségek. A 15:00 órakor kezdődő Tojásra fel! című esemény az ünnepi hangulat fokozásán túl a közösségépítést is szolgálja, így a programra mindenkit szeretettel vár a város.

Új járművek a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet szolgálatában

Dátum: 2024. márc 28. 22:05

Idős autóikat sikerült lecserélniük újakra a kazincbarcikai rendészeknek, így mostantól még gyorsabban és hatékonyabban érhetnek ki a lakossági bejelentések helyszínére, valamint a járőrözésben is eredményesebben vehetnek részt. A fejlesztéseknek még nincs vége.

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Kazincbarcikán debütált kiállítás járt a Hungexpon

Dátum: 2024. márc 27. 13:05

„Totems of Csabesz” világritkaság-értékű Ferrari ruhagyűjteménye korábban Kolorcityben mutatkozott be kiállításként, amelyet már kétszer is élvezhetett a helyi közönség. Az elmúlt hétvégén viszont a budapesti AutoMobil és Tuning Show-n tündökölhetett a Hungexpo területén, sok csillogó áramvonalas jármű és villogó hoszteszmosoly közepette. Városunk további komoly terveket sző vele.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk