http://kolorline.hu/Csapadékos hétkezdés után szerdától száraz idő

Csapadékos hétkezdés után szerdától száraz idő

Szerző:

Zele Tímea

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Hétfőn sokfelé várható eső, zápor, melyet nyugaton akár havas eső, a hegyekben hó válthat fel, délkeleten pedig akár zivatar is kialakulhat. Az északias szél napközben a Dunántúlon, késő este pedig már északkeleten is erős, néhol viharos lesz.

3 és 16 fok között alakul a hőmérséklet, nyugaton, északnyugaton mérhetjük az alacsonyabb értékeket. Kettősfronti hatás.


Szerdától száraz, kevésbé szeles idő jön

Kedden eleinte még több helyen, később egyre inkább csak délen, délnyugaton fordulhat elő további gyengülő csapadék. Nyugatabbra továbbra sem kizárt havas eső, a Mecsekben kisebb havazás. Sokfelé erős marad az északias szél. 3 és 8 fok között alakul a csúcshőmérséklet. 

Szerdán már száraz időre készülhetünk, és csütörtökön is legfeljebb délen lehet szitálás, gyenge eső. A helyenként élénk északias szélben délutánonként 5-10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken marad a csapadékmentes idő keleten több, nyugaton kevesebb napsütéssel. A reggelek párásan, ködösen indulnak, nyugaton tartósabban is megmaradhat a köd a szélcsendes időben. Nappal 7-12 fokig emelkedik a hőmérséklet.


  Hójelentés

Hétfőn nyugaton havas eső, hó is eshet. Keleten még marad az enyhe idő, de a mediterrán ciklon lehűlést hoz, kedden mindenhol 10 fok alatt maradnak a maximumok. Nyugaton havas eső, a hegyekben hó sem kizárt.

Forrás: idokep.hu
Fotó: illusztráció

További híreink

Kiállítás Göőz Pál emlékére

Dátum: 2017. nov 22. 12:31

Göőz Pálra emlékeztek Vadnán.

Médiaközpont: új korszak kezdődött a kazincbarcikai média életében

Dátum: 2017. nov 22. 09:40

A térség egyik legkorszerűbb médiaközpontját adták át november 21-én Kazincbarcikán.

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Dátum: 2017. nov 22. 09:00

A karácsony-fanatikusok táborába tartozol, vagy hallani sem akarsz az ünnepi felhajtásról? Van 5 érvünk, amiért érdemes már korábban elkezdeni a felkészülést!

Forgalomkorlátozás lesz a miskolci Búza téren

Dátum: 2017. nov 21. 14:00

Burkolatjel festési munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Miskolcon, a Búza téren, a 3-as és a 26-os számú főutak csomópontjában a következő napokban – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Programajánló

Kiállítás

Kazincbarcika

Krumplilángos fesztivál

Bánhorváti

Kazincbarcika - Torpedo Floorball

Kazincbarcika

Szent Borbála szobor felszentelése

Ormosbánya

Adventi kézműves foglalkozások

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk