KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Továbbra is listavezető a KKSE férfi csapata

Továbbra is listavezető a KKSE férfi csapata

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A nők vendégként ezúttal is vereséget szenvedtek, a férfi együttes azonban hazai pályán szoros meccsen 2 góllal nyerni tudott.

A hölgyek kezdték a kézilabdás hétvégét. Ponyi Szabináék hamar jelentős hátrányba kerültek Hajdúböszörményben. A félidőben már 7 góllal vezettek a hajdúságiak és a második játékrészben tovább nőtt a két csapat közötti különbség. Végjátékban már nem volt esély a szoros eredmény elérésére sem, 40-25-re kapott ki a KKSE. A női kézisek a 8. helyen állnak és legközelebb a DVSC U21-es csapatát látják vendégül november 18-án, szombaton 14 órától a Don Bosco Sportcsarnokban.

A férfi alakulat listavezetőként várta a Nádudvar elleni hazai találkozót. A meccset jól kezdték a házigazdák, bár a két csapat között mindössze 3 gól volt a különbség az első félidő után (15-12). A nádudvariak lelkesen kézilabdázva tartották a lépést a kazincbarcikaiakkal, és szoros volt az állás a második játékrészben is. Koscsóék azonban megtartották előnyüket és a végén ha nehezen is, de 29-27-re hozták a mérkőzést. A KKSE férfi együttese így magabiztosan, 15 ponttal vezeti az NB II Észak-keleti csoportját. A kazincbarcikai együttes legközelebb november 25-én, szombaton délután 4 órától a Kazinczy Ferenc Sportcsarnokban fogadja Tiszavasvári együttesét.

További híreink

Az év LEGKOCKÁBB gyermekprogramja, nemcsak gyerekeknek: Kockabarátok kiállítás és játszóház LEGO® alkotásokból

Dátum: 2018. jan 20. 08:57

A trendek jönnek-mennek: igaz ez a játékiparra is, ahol napjainkban már a boltok polcain a legújabb elektromos autók, Barbie-babák különböző fajtái, interaktív plüssállatok vagy társasjátékok sorakoznak, azonban mellettük ott van évtizedek óta a megunhatatlan, kreatív játék; a LEGO. Érték, játék és minőség – ez jellemzi a márkát.

Hegedűs Mária egykori költő, vizuális művész kapta az idei Barcikart-díjat

Dátum: 2018. jan 19. 22:18

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. január 19-én ünnepelte a magyar kultúra napját az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Idén a legrangosabb kitüntetést, a Barcikart-díjat Hegedűs Mária, egykori költő, vizuális művész kapta.

A doni hősökre emlékeztek

Dátum: 2018. jan 19. 16:40

A doni hősök emléke előtt tisztelegve rendezett megemlékezést a Kazincbarcikai Hadigondozottak Egyesülete és Kazincbarcika Város Önkormányzata január 19-én a Mezey István Művészeti Központban.

Gálán mutatkoztak be a szalézisok

Dátum: 2018. jan 19. 16:26

Idén is megrendezték a Szalézi Gálát január 19-én a Don Bosco Sportközpontban.

KolorTV élőben

Programajánló

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

MAGYAR KULTÚRA NAPJA

EDELÉNY - MŰVELŐDÉSI KÖZPONT - ISTVÁN KIRÁLY ÚTJA 49.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk