http://kolorline.hu/Továbbra is listavezető a KKSE férfi csapata

Továbbra is listavezető a KKSE férfi csapata

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A nők vendégként ezúttal is vereséget szenvedtek, a férfi együttes azonban hazai pályán szoros meccsen 2 góllal nyerni tudott.

A hölgyek kezdték a kézilabdás hétvégét. Ponyi Szabináék hamar jelentős hátrányba kerültek Hajdúböszörményben. A félidőben már 7 góllal vezettek a hajdúságiak és a második játékrészben tovább nőtt a két csapat közötti különbség. Végjátékban már nem volt esély a szoros eredmény elérésére sem, 40-25-re kapott ki a KKSE. A női kézisek a 8. helyen állnak és legközelebb a DVSC U21-es csapatát látják vendégül november 18-án, szombaton 14 órától a Don Bosco Sportcsarnokban.

A férfi alakulat listavezetőként várta a Nádudvar elleni hazai találkozót. A meccset jól kezdték a házigazdák, bár a két csapat között mindössze 3 gól volt a különbség az első félidő után (15-12). A nádudvariak lelkesen kézilabdázva tartották a lépést a kazincbarcikaiakkal, és szoros volt az állás a második játékrészben is. Koscsóék azonban megtartották előnyüket és a végén ha nehezen is, de 29-27-re hozták a mérkőzést. A KKSE férfi együttese így magabiztosan, 15 ponttal vezeti az NB II Észak-keleti csoportját. A kazincbarcikai együttes legközelebb november 25-én, szombaton délután 4 órától a Kazinczy Ferenc Sportcsarnokban fogadja Tiszavasvári együttesét.

További híreink

Kiállítás Göőz Pál emlékére

Dátum: 2017. nov 22. 12:31

Göőz Pálra emlékeztek Vadnán.

Médiaközpont: új korszak kezdődött a kazincbarcikai média életében

Dátum: 2017. nov 22. 09:40

A térség egyik legkorszerűbb médiaközpontját adták át november 21-én Kazincbarcikán.

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Dátum: 2017. nov 22. 09:00

A karácsony-fanatikusok táborába tartozol, vagy hallani sem akarsz az ünnepi felhajtásról? Van 5 érvünk, amiért érdemes már korábban elkezdeni a felkészülést!

Forgalomkorlátozás lesz a miskolci Búza téren

Dátum: 2017. nov 21. 14:00

Burkolatjel festési munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Miskolcon, a Búza téren, a 3-as és a 26-os számú főutak csomópontjában a következő napokban – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Programajánló

Kiállítás

Kazincbarcika

Krumplilángos fesztivál

Bánhorváti

Kazincbarcika - Torpedo Floorball

Kazincbarcika

Szent Borbála szobor felszentelése

Ormosbánya

Adventi kézműves foglalkozások

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk