KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Konferencia a fiatalokért

Konferencia a fiatalokért

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A rendezvényt Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere és Klimon István alpolgármester nyitották meg, majd beszéltek a Kolorcityről, a Kolorfesztiválról és a város kulturális programjairól. Ezután Kaszás András, a Tudatos Ifjúságért Akadémia szervezeti elnöke a fiatalok élethelyzetének és életmódjának időbeli változásairól szólt, valamint az elmúlt évek tendenciáit és jellegzetességeit összegezte. Az eseményen Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója a városhoz kapcsolódóan a Kolorfesztiválról, így a kazincbarcikai fiatalok kulturális lehetőségeiről ejtett szót.

A műhelykonferencia célja az volt, hogy az ifjúság ügyében érintett szervezetekkel közösen megvizsgálják a fiatalokkal foglalkozó lehetséges kapcsolódási pontokat a közművelődés tükrében, valamint jövőbeni együttműködési lehetőségeket fogalmazzanak meg az ifjúság érdekében.

Antal Ágnes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Iroda NMI Művelődési Intézet módszertani referense érdeklődésünkre elmondta, hogy egy olyan felületet szeretnének megteremteni, amely egy hálózatosodási folyamat első lépcsőfoka lehet a fiatalság irányába.

Az NMI Művelődési Intézet egyik kiemelt feladata egyébként a fiatalok támogatása a közművelődés lehetőségeivel, így ennek reményében szervezték meg a kötetlen beszélgetéssel záruló eseményt.

További híreink

Karácsonyi meglepetés a szépkorúaknak

Dátum: 2017. dec 15. 14:56

Karácsonyi műsort adtak ma a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai és a Nefelejcs Tagóvoda óvodásai a Muskátli úti Nyugdíjasházban. Az ünnepségen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere is ünnepi beszédet mondott.

A Tompában is választható lesz a menü

Dátum: 2017. dec 15. 14:47

Január elsejétől az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is lehet választani A és B menü.

Tájékoztató téli igazgatási szünetről

Dátum: 2017. dec 15. 13:12

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2017. december 21. napjától december 29. napjáig igazgatási szünet miatt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

KolorTV élőben

Programajánló

VII. Munkácsy Dezső Birkózó Emlékverseny

Kazincbarcika

III. adventi gyertyagyújtás

Berente - Fő tér

Noir Színház - Aladdin

Kazincbarcika

Mézeskalács díszítő foglalkozás felnőttek részére

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Művelődési Ház - Berente, Bajcsy-Zsilinszky út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk