KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Mikulás-birodalom a Mezey-házban

Mikulás-birodalom a Mezey-házban

Szerző:

Zele Tímea

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Bábelőadás, játszóházak, csillámtetoválás, diafilmvetítés vagy éppen homokrajzkészítés – egyebek mellett ilyen programokkal várták a kicsiket és a nagyokat a Mezey-házba, ugyanis idén is ez az intézmény adott otthon a városi Mikulás-ünnepségnek.

A Mikulás a művészeti központban várta otthonába a kicsiket, akik versekkel, énekekkel kedveskedtek a nagyszakállúnak. Ajándék nélkül pedig természetesen senki nem távozott. 


Fotók: Zele Tímea

Az előző évekhez hasonlóan népszerű volt idén is a Mikulás-vonat, mely már kedden elkezdte róni a köröket a városban. Újdonság volt ebben az évben a Mikulás-táncóra is, az Újkazinci Programszigeten Bencs Zoltán és a Flash Táncsstúdió tagjai mozgatták át a vonatozókat.

A Gyermekek-Háza Kézművesházban is minden a Mikulásról szólt: a kicsik és szüleik 10 műhelyben alkothattak két órán keresztül. A műveknek csak a gyerekek fantáziája szabott határt: Mikulások, manók, rénszarvasok elevenedtek meg agyagból, papírból kivágva, vagy éppen a rajzlapon. 

A Városi Mikulás-ünnepséget idén a Miskolci Csodamalom Bábszínház előadása zárta a Mezey-ház rendezvénytermében. 

 

További híreink

Karácsonyi meglepetés a szépkorúaknak

Dátum: 2017. dec 15. 14:56

Karácsonyi műsort adtak ma a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai és a Nefelejcs Tagóvoda óvodásai a Muskátli úti Nyugdíjasházban. Az ünnepségen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere is ünnepi beszédet mondott.

A Tompában is választható lesz a menü

Dátum: 2017. dec 15. 14:47

Január elsejétől az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is lehet választani A és B menü.

Tájékoztató téli igazgatási szünetről

Dátum: 2017. dec 15. 13:12

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2017. december 21. napjától december 29. napjáig igazgatási szünet miatt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

KolorTV élőben

Programajánló

VII. Munkácsy Dezső Birkózó Emlékverseny

Kazincbarcika

III. adventi gyertyagyújtás

Berente - Fő tér

Noir Színház - Aladdin

Kazincbarcika

Mézeskalács díszítő foglalkozás felnőttek részére

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Művelődési Ház - Berente, Bajcsy-Zsilinszky út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk