KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Kazincbarcikai az év esélyteremtő munkahelye

Kazincbarcikai az év esélyteremtő munkahelye

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Szimbiózis Alapítvány az idén tizedik alkalommal adta át Miskolcon az „Év Esélyteremtő Munkahelye” díjat december 5-én. A Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából szervezett rendezvényen a közepes vállalkozások kategóriában a kazincbarcikai Litoplan Kft. érdemelte ki ezt a kitüntetést. Az alapítvány a díjjal olyan térségi vállalkozásokat ismer el, amelyek hozzájárulnak a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásnak elősegítéséhez, valamint szervezeti kultúrájukban társadalomtudatos szempontokat is érvényesítenek.
A miskolci Szimbiózis Alapítvány 1999-ben történt alapítása óta elkötelezett a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű személyek támogatásában. Céljuk a környezetükben működő munkáltatók társadalomtudatos, nem diszkrimináló foglalkoztatáspolitikájának elősegítése.

További híreink

Karácsonyi meglepetés a szépkorúaknak

Dátum: 2017. dec 15. 14:56

Karácsonyi műsort adtak ma a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai és a Nefelejcs Tagóvoda óvodásai a Muskátli úti Nyugdíjasházban. Az ünnepségen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere is ünnepi beszédet mondott.

A Tompában is választható lesz a menü

Dátum: 2017. dec 15. 14:47

Január elsejétől az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is lehet választani A és B menü.

Tájékoztató téli igazgatási szünetről

Dátum: 2017. dec 15. 13:12

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2017. december 21. napjától december 29. napjáig igazgatási szünet miatt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

KolorTV élőben

Programajánló

VII. Munkácsy Dezső Birkózó Emlékverseny

Kazincbarcika

III. adventi gyertyagyújtás

Berente - Fő tér

Noir Színház - Aladdin

Kazincbarcika

Mézeskalács díszítő foglalkozás felnőttek részére

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Művelődési Ház - Berente, Bajcsy-Zsilinszky út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk