https://kolorline.hu/Kazincbarcikai srác a 2017-es Tetoválók Éjszakájának legjobbja

Kazincbarcikai srác a 2017-es Tetoválók Éjszakájának legjobbja

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Hatodik alkalommal rendezték meg idén a Tetoválók Éjszakáját a Dürer kertben, Budapesten, amelynek témája a képregények világa volt. A december 2-ai eseményen több, mint 100 tetováló próbált meg ajándékmintáival örömet szerezni a vendégeknek, ugyanis a jegyvásárlók között ingyenes tetoválásokat sorsoltak ki.

A nevező művészek között egy kazincbarcikai származású, immár 2 éve Budapesten élő srác, Ignácz Bence is szerencsét próbált, nem hiába. A vagány és ötletes kreációk között az ő munkáját ítélte meg a legjobbnak a szakmai zsűri.


(Fotók: Tetoválók Éjszakája / Budapest Tattoo Night)

Bence a kolorline.hu érdeklődésére elmondta, hogy az Ózdi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Szakképző Iskolája és Művészeti Szakgimnáziumának tanulója volt Kazincbarcikán, amikor is komolyabban elkezdett érdeklődni a tetoválások világa iránt és hamarabb rajzolt meg egy figurát, mintsem megtanulja a történelem lecke anyagát, mesélte nevetve.

Budapestre kb. 2 éve költözött, ahol elkezdett dolgozni első munkahelyén. Itt megismerkedett a szakmával, kitanulta a fortélyokat, találkozott a nagy nevekkel, illetve hallott először a Tetoválók Éjszakájáról. Ekkor látogatott el először a rendezvényre, ahol még csak barátkozott a programmal.

Idén már ő is nevezett egy képregényes munkával, melynek ötletét egyik barátja ajánlotta neki. Azt mondta, nem gondolta, hogy az ő mintája lesz a győztes. Rendkívül boldog volt és büszkeséggel töltötte el, egyrészt, mert a szakmai zsűri nagy nevei ismerték el munkáját, másrészt azért, mert Kazincbarcika polgármestere, Szitka Péter is ott volt a rendezvényen és respektálta a munkáját.

(Fotók: Tetoválók Éjszakája / Budapest Tattoo Night)

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk