KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Kolorfutás 2018

Kolorfutás 2018

Szerző:

. MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

2018. január 5-étől nyilvános az idei Kolorfutás teljes versenykiírása és szabályzata.

A Barcika Art Kft. idén 5. alkalommal szervezi meg a programot, amin tavaly közel hatszázan indultak. Az idei évben számos újítás kerül bevezetésre, többek között például egy új kategória, a maratonváltó, korábbra kerülnek a rajtidőpontok, egyszerűsített, regisztráció nélküli nevezési rendszerben, azonnali bankkártyás fizetéssel lehet majd jelentkezni a kolorcity.hu oldalon keresztül, új útvonalakon halad majd a pálya, és új helyszínről rajtolnak majd a versenyzők, a Mezey István Művészeti Központtól, és ide is érkeznek célba. 

"A 2017-es verseny ismét mérföldkő volt a város és a szervezők életében. A közel 600 nevező látványa, köztük gyerekek és felnőttek, megható volt. Ahogy eldördültek a rajtnál a pisztolyok, sokak gyomra összeszorult. Az első verseny óta mind a város, mind maga a program rengeteget fejlődött. Jó érzés látni, hogy több százan, napi szinten futnak a városban, komolyan veszik az edzéseket és gyakorta jelzik felénk, hogy bizony készülnek az itthoni versenyre, a Kolorfutásra. Mások csak hobbiból, de jönnek, jól érzik magukat, és boldogan veszik át az érmet, aztán beszélnek róla hónapokig. A mi feladatunk, hogy életreszóló élményt tudjunk nyújtani, a versenyzőink profi körülmények között futhassanak. Ennek érdekében az idei programot már tavaly elkezdtük összerakni, elsőként megkérdeztük több fórumon is a résztvevőinket, hogy milyen változtatásokat fogadnának szívesen. Igyekeztünk a lehető legtöbb szempontot figyelembe venni, a hibáinkat javítani, ezért tervezünk más pályavonallal, és számtalan újítással, ami mind a városlakók, mind a nevezőink komfortérzetét javítja."- nyilatkozta Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezetője portálunknak.

A részeletes kiírás itt található:

https://kolorcity.hu/felnott-versenykiiras-2018/

https://kolorcity.hu/junior-versenykiiras-2018/

További híreink

Pénzember kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2018. jan 18. 20:00

„Pénzember” címmel nyílt kiállítás ma a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében Tóth Róbert numizmatikus gyűjteményéből.

Egy recept, egy sztori

Dátum: 2018. jan 18. 15:00

Egy recept, egy sztori - Untenerné Márton Ágnes

A kakaó, vagyis az istenek eledele

Dátum: 2018. jan 17. 18:00

Mi fán terem a kakaóbab?

Már letölthető a KolorApp

Dátum: 2018. jan 17. 15:40

Január elsejétől már élesben is használhatják a kazincbarcikaiak a KolorAppot, vagyis az intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt.

KolorTV élőben

Programajánló

IV. Vámos - toros nap

Sajóvámos

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk