KolorTV élőben

http://kolorline.hu/A Tompában is választható a menü

A Tompában is választható a menü

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az egyedi plasztikkártyák átvehetőek az intézmények gazdasági irodáiban. A megrendelők feladata csupán annyi, hogy a tájékoztatóban kapott honlapon – htpps://barcikaprima-ref.gb.hu – regisztráljanak.


Regisztrálni a plasztikkártyán lévő azonosítószámmal és egy e-mail-cím segítségével lehet, melyet követően e-mailben elküldik az aktiváló linket. Az aktiválás után szintén e-mailben kapják meg a belépéshez szükséges jelszót, valamint egy oktatóvideót, amely megkönnyíti a rendelés folyamatát.
A későbbiekben a regisztráció során megadott e-mail-cím és jelszó segítségével tudnak belépni a rendszerbe. A jelszót az Adatlapfülön a belépési adatoknál lehet módosítani.
A Menürendelés pontban kiválaszthatják a kívánt menüt a + gomb lenyomásával. Korrigálni a – gombbal lehetséges. Ha kiválasztották a rendelendő menüket, rákattinthatnak a Megrend/Lemond opcióra. A rendelésről megrendelő készül, amit PDF-ben is lementhetnek, de ezt a regisztráció során megadott e-mail-címre is elküldik. A rendelést mindig minimum 5 nappal előtte kell leadnia a weboldalon. Ha valaki meggondolja magát, legalább 5 munkanappal előtte még módosíthatja rendelését szintén online. Ha valamiért nem tud valaki ebédelni, akkor az előző munkanapon délelőtt 9.00 óráig lemondhatja azt ugyanezen a felületen.


Az interneten leadott rendelések automatikusan bekerülnek a tálalóprogramba, valamint a gazdasági iroda munkatársa is értesül róla. A tálalóprogramot futtató számítógéphez kapcsolódik egy kódolvasó is, mely leolvassa az egyedi azonosítóval ellátott plasztikkártyáról a szükséges információt. Ezek alapján a tálalóprogram képes azonosítani a személyt és a leadott rendelését. Amennyiben le volt adva a rendelése, kiírják a nevet és a menü tételeit is, ezzel segítve a tálalószemélyzet munkáját.
A fizetés az eddig megszokottak szerint a gazdasági irodákban történik, vagy átutalással az iskola számlaszámára.
Vigyázzon a plasztikkártyájára! Amennyiben megsérül vagy elhagyja, 500 Ft ellenében kérhet újat a gazdasági irodában.

További híreink

Pénzember kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2018. jan 18. 20:00

„Pénzember” címmel nyílt kiállítás ma a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében Tóth Róbert numizmatikus gyűjteményéből.

Egy recept, egy sztori

Dátum: 2018. jan 18. 15:00

Egy recept, egy sztori - Untenerné Márton Ágnes

A kakaó, vagyis az istenek eledele

Dátum: 2018. jan 17. 18:00

Mi fán terem a kakaóbab?

Már letölthető a KolorApp

Dátum: 2018. jan 17. 15:40

Január elsejétől már élesben is használhatják a kazincbarcikaiak a KolorAppot, vagyis az intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt.

KolorTV élőben

Programajánló

IV. Vámos - toros nap

Sajóvámos

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk