Kazincbarcika

Az Újkazinc városrész öt felújított teret ünnepel

Dátum: 2023. nov 06. 08:00

Újabb közérdekű, nyíltan megígért fejlesztés ért bravúrosan révbe Kazincbarcikán: elkészült az utolsó két kitűzött tér rekonstrukciója az Újkazinc városrészben. A Deák, a Kazinczy és a Vasvári tér után birtokba vették az ott élők a Szemere és a Thököly tér belső, gyönyörű parkká alakított udvarát.

Jöhet hóvihar vagy fagy, az élet akkor sem áll meg Kazincbarcikán!

Dátum: 2023. nov 05. 15:00

A Barcika Park Nonprofit Kft. ismét minden eshetőségre felkészült téli intézkedési tervében, 24 órás ügyeletben várják, mikor kell biztonságossá tenni az utakat.

A békevágy is teret kapott az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör kiállításán

Dátum: 2023. nov 05. 09:00

Az immár 65 éves kör alkotói a tőlük megszokott színvonalat nyújtották, miközben képesnek mutatkoztak a megújulásra, s többféle stílusban és témában is elkápráztatták a megjelenteket.

Több mint egy mese – Bogyó és Babóca segít a szülőknek

Dátum: 2023. nov 04. 14:28

A rajzfilmből és mesekönyvekből ismert katicabogárral és csigával november 10-ig találkozhatnak a gyerekek a Mezey István Művészeti Központ Bogyó és Babóca kiállításán. A szemfülesek pedig magával a szerzővel is együttjátszhattak az animáció világnapján.

Hetvenhét+ — Szathmáry-Király Ádám fotóművész életmű-kiállítása Kazincbarcikán

Dátum: 2023. nov 03. 12:38

Hetvenhét+ címmel élete 78 évét 78 illusztris képének kiállításával szimbolizálta Szathmáry-Király Ádám fotóművész a Don Bosco Sportközpont üveggalériájában. A november 27-ig megtekinthető tárlatot dr. Patrus Sándor, a Magyar Fotóművészek Világszövetségének elnöke nyitotta meg. A megnyitón elgondolkodtató üzenet is elhangzott a jövő fotós nemzedéke számára.

A nevetés és a nosztalgia könnyei az Idősek Klubjában

Dátum: 2023. nov 02. 08:00

Különleges élményeket tartogatott az idősek hava zárórendezvénye Kazincbarcikán. A Barcika Art-díjas és Wlassics Gyula-díjas Neszádeli Gyula bűvészként fellépő unokája pedig azt is elárulta, hogyan lehet valaki időskorára olyan vicces és vagány, mint az ő nagypapája.

Mindenszentek — gyertyafényben úszott a kazincbarcikai temető

Dátum: 2023. nov 01. 20:32

Elhunyt szeretteikre emlékeztek a kazincbarcikaiak. November 1-je mindenszentek ünnepe. A temetőbe már napok óta hozzátartozók sokasága látogatott el, hogy egy-egy szál virággal, egy koszorúval vagy egy égő mécsessel emlékezzenek azokra, akik már nincsenek köztünk.

Talán a jövő nagy sportolói edzenek a kazincbarcikai óvodákban a Fitt Ovi keretében

Dátum: 2023. nov 01. 10:51

A kicsik nagyon élvezik, hogy nem kell a benti tornaszobába zsúfolódni. Bár ők játékként élik meg a Fitt Ovit, valójában nagyon is szakszerű foglalkozásokkal fejlesztik a pedagógusok a mozgáskészségüket Kazincbarcikán.

Eszközfejlesztés és új vezető a Barcika Prímánál

Dátum: 2023. okt 31. 15:00

Az önkormányzattól kapott 11 új főzőüsttel a város étkeztetője, a Barcika Príma Kft. jóval gyorsabban készítheti az ételeket. Ráadásul a cég októbertől új ügyvezetővel folytatja a munkát.

A kazincbarcikai ovis boldog ovis!

Dátum: 2023. okt 31. 09:00

Az egy évre szóló „boldog óvoda” cím csak a kezdet. Liptákné Gergely Valéria, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményvezetője szerint a következő cél az „örökös boldog óvoda” minősítés elnyerése, hogy kezeik között egy empatikus, szeretni és kapcsolódni tudó generáció cseperedjen fel.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk