Kazincbarcika

Az Úti cél: Kolorcity első kerekasztalos könyvbemutatója 

Dátum: 2023. okt 16. 12:00

Az Úti cél: Kolorcity kötetében a városhoz különböző módokon kötődő színes személyek és egy sorozatban városokat felfedező vándor tapasztalatai egyesültek. Az összetett szemszögekhez hűen, egy sokoldalú könyvbemutatóval ültek közönség elé a könyv készítői a Mezey István Művészeti Központban, köztük a könyvajánlót író kazincbarcikai születésű Rubint Rékával.

Pánik helyett profizmus – katasztrófát szimuláltak Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 16. 08:04

A Külső Védelmi Terv gyakorlaton teljes alapossággal elpróbálták, mi a teendő egy vészhelyzetben ahhoz, hogy a város lakói biztonságban legyenek. Az eredmény pedig több lett, mint kiváló.

BEFEJEZŐDÖTT A KAZINCBARCIKA - VADNA TELEPÜLÉSEK KÖZÖTTI KERÉKPÁRÚT ÉPÍTÉSE

Dátum: 2023. okt 16. 00:00

A TOP-3.1.1-16-BO1-2017-00006 azonosító számú, „Kazincbarcika - Vadna települések közötti kerékpárút létesítése” című projekt legfontosabb célkitűzése az volt, hogy a környező településeken élők kétkeréken is biztonsággal eljuthassanak Kazincbarcikára.

Virágzóan telt a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület őszi börzéje 

Dátum: 2023. okt 14. 19:03

Október 14-én délelőtt tartotta a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület az őszi, 2. virágbörzéjét, visszhangosan remek hangulatban, meglepetésekkel, polgármesteri látogatással és önkormányzati támogatás mellett.

Az iskolaőr tekintély és támasz a gyerekek számára

Dátum: 2023. okt 14. 17:00

Jelenlétüket a pedagógusok és a szülők is örömmel fogadják. Bár komoly biztonsági feladatokat látnak el az intézményekben, a tanulók sokszor mégis úgy fordulnak hozzájuk, mint lelki társhoz.

Lelkes vastaps dübörgött a Generációk találkozóján

Dátum: 2023. okt 14. 13:00

A szervezők nem tévedtek: huszadik alkalommal is bebizonyosodott, hogy a kultúra és a művészetek élvezete biztos kapocs a különböző nemzedékek között.

Fotópályázat magánszemélyek számára, a klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás alkotói kiírásban

Dátum: 2023. okt 13. 22:19

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt., a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül, a klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás címmel fotópályázatot hirdet meg.

Külső Védelmi Terv gyakorlat

Dátum: 2023. okt 12. 11:25

A mai nap folyamán Kazincbarcika város Külső Védelmi Terv gyakorlatot tart a Katasztrófavédelem irányításával.

Háromszor is a becsület győzött Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 11. 17:24

Több feledékeny városlakó szerencsésnek mondhatta magát a hétvégén a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság beszámolója szerint. Elhagyott értékeiket ugyanis olyan emberek találták meg, akiknek eszükben sem volt visszaélni a helyzettel, inkább azonnal a hatóság segítségét kérték. 

Teljeskörűen elindult a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 10. 17:27

Az eddigi rendkívül meleg ősz ellenére idén is beköszöntött a fűtésszezon. Cikkünkben áttekintést adunk arról, hogy mitől is függ a rendszer indítása, és hogyan történik a szabályozás az indítás napjaiban.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk