Kazincbarcika

Csábi József a Kolorcity Kazincbarcika új vezetőedzője

Dátum: 2023. febr 17. 19:35

A korábbi tízszeres válogatott labdarúgó, UEFA Pro licenszes edző, Csábi József a hétvégi mérkőzésen már részt vesz, de február 20-ától veszi át az NB II-es felnőtt csapat irányítását.

Háttér — a KolorTV új műsora, Kazincbarcika csúcshíreivel

Dátum: 2023. febr 17. 18:22

A KolorTV új, nagyobb programteret ad Kazincbarcika legszínesebb híreinek kéthetente pénteken, 18:00 órától. Az első Háttér 3 izgalmas városi témával foglalkozik.

8-20 éves sportkedvelő gyerekeket vár a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Diáksport Egyesületének Kézilabda Szakosztálya

Dátum: 2023. febr 16. 16:43

Újra kézilabdásokat toboroz a (sikeres utánpótlás képzéséről is híres) Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Diáksport Egyesülete. 8-20 éves korosztályból várja nemcsak a profi, bajnoki érmekre törekvőket, hanem a sportos, egészséges élet és a sok testmozgás ifjú híveit is. A városvezetés és az önkormányzat egyértelmű támogatását élvezi a kiváló közösségű szakosztály.

A harmadik helyért játszhat a Vegyész a Magyar Kupában

Dátum: 2023. febr 15. 22:05

Nem sikerült nyernie a Vegyész férfi röplabdacsapatának a szerdai visszavágó mérkőzésén a Kaposvár ellen, így a harmadik helyért játszhatnak a fiúk a Magyar Kupában.

Áramszünet március 1-jén és 2-án Kazincbarcikán

Dátum: 2023. febr 14. 13:19

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez, melynek során március 1-jén és 2-án néhány időpontban és helyszínen áramszünet várható.

Egy kazincbarcikai vált majdnem online csalás áldozatává

Dátum: 2023. febr 13. 21:24

A kazincbarcikai rendőrök nemrég bravúroson szereztek vissza egy nagyobb összeget egy szintén kazincbarcikai áldozat számára. A rendőrkapitányság csalás gyanúja miatt folytat eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Kikapott a KBSC a Mosonmagyaróvártól

Dátum: 2023. febr 13. 13:06

Vasárnap délután újra hazai pályán, a Kolorcity Arénában játszott a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 23. fordulójában. A csapat fő motivációja az első idei győzelem megszerzése volt. Azonban a Credobus Mosonmagyaróvár ellen a hosszas kiegyenlített kezdés utáni fordulatok mégis a vendégek győzelmét hozták el.

Győzött a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika

Dátum: 2023. febr 12. 17:34

A férfi röplabda Extraliga felhőházának 3. fordulójában a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika 3-0-ra győzött a budapesti Pénzügyőr SE felett, így 33 ponttal a második helyről várja a folytatást.

Bosco Szent János emlékceremóniája Kazincbarcikán

Dátum: 2023. febr 12. 11:09

A Don Bosco név 1993 óta csak egyre jobban belevarródott Kazincbarcika városszövetébe, hiszen helyi intézményeinek hála, már számtalan pozitív emlék tapad hozzá. Rendre meg is emlékezett a rendalapítóról a Don Bosco Általános Iskola, Szakképző Iskola, Technikum, Gimnázium és Kollégium.

Kazincbarcika egyetemi képzésre szólítja a jövő vegyészmérnökeit

Dátum: 2023. febr 11. 16:09

Kazincbarcika, mint neves vegyipari csomópont, jól ismeri a vegyészszakma szerteágazó és messzire mutató lehetőségeit. Városunk a vonzó karrierrel kecsegtető BorsodChemről is ismert. Tavaly újraindult helyben a vegyészmérnök-képzés, ami a felsőoktatási rendszer változása miatt ettől az évtől még könnyebben tudja fogadni a leendő hallgatókat. A Miskolci Egyetem kihelyezett képzésére február 15-ig lehet jelentkezni a felvi.hu-n.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk