Kazincbarcika

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

Dobos Norbert kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2023. jan 25. 21:00

Megnyílt a 2023-as év első Gimi Galériája. A művészetkedvelő közönség Dobos Norbert festményeit tekintheti meg, aki egy igazán eredeti összeállítással készült erre a napra, így mindenki megtalálhatja a maga számára a leginkább tetsző alkotást.

Közös ünnep a magyar kultúra napján

Dátum: 2023. jan 24. 07:50

Egy színes város, ahol a gyerekek és a felnőttek, a kezdők és a profik mind ugyanazt ünnepelték. Idén Kazincbarcikán a kultúra egyik bázisának, az Egressy Béni Művelődési Központnak a bezárása miatt az Ádám Jenő Tagiskolában emlékeztek a résztvevők arra, hogy 200 évvel ezelőtt, 1823. január 22-én e napon tisztázta le Kölcsey Ferenc nemzeti imádságunk, a Himnusz kéziratát.

Január 25-től rágcsálóirtás kezdődik Kazincbarcikán

Dátum: 2023. jan 23. 22:02

Kazincbarcika közterületein rágcsálóirtás kezdődik január 25-től. A városon belül kihelyezésre kerülő rágcsálóirtó dobozokhoz, irtószerekhez hozzányúlni tilos és veszélyes.

A Kazincbarcika jutott a felsőházba

Dátum: 2023. jan 22. 22:22

A Kazincbarcika legyőzte a vendég Kaposvárt a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi, utolsó fordulójában, így a középszakaszban a felsőházban folytathatja.

Lehetőleg ne most menjünk kirándulni!

Dátum: 2023. jan 21. 17:00

Fakidőlésre figyelmeztet az erdőgazdaság. Az elmúlt napokban rengeteg csapadék hullott, ezért veszélyes lehet a túrázás a hétvégén, mert a felázott talaj és az erős szél miatt könnyebben kidőlhetnek az erdei fák.

Szlovák utánpótlás-válogatott középpályás érkezett Kazincbarcikára

Dátum: 2023. jan 21. 13:50

Csütörtökön még a MOL Fehérvár horvátországi edzőtáborában a szerbek ellen játszott, pénteken viszont már Kazincbarcikán mutatkozott be Kovács Bence, a KOLORCITY Kazincbarcika FC legújabb igazolása.

Kamerafelvétel alapján fogták el az elkövetőt

Dátum: 2023. jan 21. 09:00

12+5 szemetes 5 nap alatt — ez volt a mérlege annak a férfinak, aki kazincbarcikai kukák gyújtogatásával töltötte estéit. A rendőrök kézre kerítették az elkövetőt, így jelenleg felelősségre vonását várja az ügyben.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk