Kazincbarcika

A kis Delfinek sikerei

Dátum: 2022. nov 22. 09:32

A nehézségek ellenére is folyamatosan edz, versenyekre és mérkőzésekre jár a KSK Delfin Vízisport Klub mindkét szakosztálya, a kitartásuk pedig meghozta gyümölcsét. Innen is gratulálunk nekik!

Idén nem lesz karácsonyi díszkivilágítás

Dátum: 2022. nov 21. 16:15

Az idei karácsony más lesz, mint az eddigiek Kazincbarcikán. Van, ami lemondással jár majd, és legalább erre a szezonra el kell búcsúzni tőle. Ilyen például a karácsonyi díszkivilágítás.

Adventtől Újévig Kazincbarcikán 2022 (frissítve)

Dátum: 2022. nov 19. 20:29

Visszafogott várakozással érkezik az idei karácsony Kazincbarcikára. Sok kisebb program próbál majd — a takarékosság és az ünnepi készülődés jegyében — adventi hangulatot varázsolni az itt élők számára. Cikkünkben összegezzük, mit kínál 2022-ben a városlakóknak Kazincbarcika.

Szomorú búcsú — két vereség=kiesés

Dátum: 2022. nov 19. 10:00

Kétszer is kikapott Kazincbarcika röplabdacsapata az izraeli Makkabi Tel-Avivtól, így kiesett a Challenge Kupa első fordulójában.

Lakosságbarát intézkedés — változnak a KRESZ-szabályok Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 18. 21:10

Több helyen is várakozni tilos táblák váltják hétfőtől a megállni tilos táblákat a városban. Könnyebb lesz Kazincbarcikán például a rakodás és a költözködés is.

Forgalmirend-változás az Alsóvárosi körúton

Dátum: 2022. nov 18. 14:41

Hétfőtől változik a forgalmi rend az Alsóvárosi körúton. Térképen mutatjuk, milyen szakaszok válnak egyirányúvá.

Gőzerővel készül a Vasvári tér belső udvara

Dátum: 2022. nov 17. 21:24

Egyre látványosabb a készülő Vasvári tér. Egy ott élő szerint ez lesz Kazincbarcika legszebb tere. Már körvonalazódik a belső udvar elrendezése, hamarosan egy szép és ligetes park fogadja az ott élőket.

635 db bútor — ez a British Telecommunications ajándéka az Irinyinek

Dátum: 2022. nov 16. 22:32

Majd’ 4 millió forint értékben kapott többszáz bútort az Irinyi János Református Oktatási Központ a British Telecommunications távközlési vállalattól. A cég nem először támogatta a kazincbarcikai iskolát: korábban laptopokat adott az intézménynek.

Futsal Diákolimpia körzeti döntő - megvan a nyertes!

Dátum: 2022. nov 16. 12:55

Cikkünkben a nyertes csapat! A Futsal Diákolimpia körzeti döntőjének adott otthont a Kazinczy Ferenc Tornacsarnok. A verseny célja az volt, hogy a testnevelő tanárok megtalálják azokat a tehetséges fiatalokat, akik csapatként képviselhetik Kazincbarcikát a versenyeken.

Épül a vízi komplexum - beemelték a kereszttartókat

Dátum: 2022. nov 15. 20:16

Helyükre kerültek a kereszttartók az épülő vízi komplexumban. A munkálatok a tervek szerint haladnak a Csónakázó-tó mellett, és a számítások szerint határidőre, vagyis 2023 szeptemberére el is készül Kazincbarcika legnagyobb beruházása.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk