Kazincbarcika

Kazincbarcika Körzeti Grundbirkózó Válogató verseny

Dátum: 2022. dec 04. 14:00

Grundbirkózó válogató versenynek adott otthont a Kazinczy Ferenc Tagiskola. Itt a legjobban teljesítőket keresték, akik a Diákolimpia januári országos elődöntőjén képviselhetik majd saját körzetüket. 

Diákolimpiát nyert a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

Dátum: 2022. dec 04. 11:00

Első lett a Diákolimpián a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium csapata. A versenyzők az atlétika versenyszámban, magasugrásban értek el kiugró eredményt. A meglepő győzelmet követően az intézmény most arra készül, hogy jövőre is megmérettessék magukat.

Hanász Vanda Kazincbarcika jó tanulója, jó sportolója 2022-ben

Dátum: 2022. dec 04. 09:14

Hanász Vanda kapta idén a Kazincbarcika Város Jó tanulója — Jó sportolója díjat. Az elismerést 2017 óta minden évben egy olyan diák veheti át, aki legalább jeles tanulmányi és kiemelkedő sporteredményt ért el országos vagy nemzetközi versenyen. Vanda több alkalommal is dicsőséget szerzett a sportban a Pollack Mihály Általános Iskolának.

Erdőpedagógiai foglalkozások a kazincbarcikai óvodásoknak

Dátum: 2022. dec 04. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák 5 tagóvodája vett részt a programban, amelyet novemberben tartottak a nagycsoportos gyerekeknek a városban.

Ismét nyitva a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata

Dátum: 2022. dec 03. 23:00

Ismét elérhető személyesen is a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata Kazincbarcikán.

Közösségi faültetés decemberben Kazincbarcikán

Dátum: 2022. dec 03. 18:57

Többfelvonásos közösségi falültetés kezdődik Kazincbarcikán. Ettől frissül a város faállománya és remélhetőleg még jobban összekovácsolódik az emberállománya. A Barcika Park Kft. örömmel várja a városlakók részvételét a lenti helyszíneken és időpontokban!

Műfüves pálya épül a Kazinczy udvarán

Dátum: 2022. dec 03. 10:57

Egy 20x40 méteres, emelt szintű paraméterekkel rendelkező műfüves pálya épül a Kazinczy Ferenc Tagiskola udvarán. A sportpálya a KBSC és az önkormányzat közös beruházásaként valósul meg, és várhatóan tavasztól telhet meg élettel a ma még építkezés alatt álló terület.

PapírOn – kiállítás a Kazinczy Ferenc Tagiskolában

Dátum: 2022. dec 02. 23:09

Egy fiatal gyermekkönyvíró 3 regénye is megihletett egy maroknyi kazincbarcikai diákot. A Kazinczy Ferenc Tagiskola a Nemzeti Tehetség Program támogatásának köszönhetően egy éven keresztül az irodalmat és a képzőművészetet kapcsolta össze, amelynek záróakkordjaként egy kiállítás nyílt és egy kiadvány készült a résztvevő diákok munkáiból.

Változik a helyi adók mértéke Kazincbarcikán

Dátum: 2022. dec 01. 18:48

Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 28-i ülésén elfogadta a helyi adók mértékének módosítását. 2023. január 1-jétől többet kell fizetni az építményadóért, az idegenforgalmi adóért és a kommunális adóért.

Rágcsálóirtás Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 28. 23:00

November 29. és december 02. között Kazincbarcika közterületein rágcsálóirtás zajlik. A településen belül kihelyezett dobozokhoz, irtószerekhez tilos és veszélyes hozzányúlni.

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk