Hírek

Új üzemcsarnok, könnyebb és gyorsabb munka a Kessel-Bau Kft.-nél

Dátum: 2023. nov 24. 23:06

Lezárult az a projekt, amelynek köszönhetően több mint 273 millió forint vissza nem térítendő támogatásból új fémszerkezetgyártó műhelyt épített, és modern, automatizált technológiát helyezett üzembe a kazincbarcikai Kessel-Bau Kft. Amikor egy cég fejleszt, akkor munkahelyek és értékek teremtődnek – hangsúlyozta Szitka Péter polgármester, a technológiai és infrastrukturális beruházást célzó projekt zárórendezvényén.

Fánkkal várta Kazincbarcika rendőrkapitánya az állatvédelmi fotópályázat nyerteseit

Dátum: 2023. nov 23. 23:32

A diákok okleveleket, vásárlási utalványokat és ajándékokkal telerakott hátizsákokat is kaptak, és az első három helyezés mellett különdíjak átadására is sor került a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Bűnmegelőzési Vagyonvédelmi Alapítvány által kiírt fotópályázat eredményhirdetésén.

Átadták a Deák Ferenc Technikum és Szakképző felújított iskolaépületét

Dátum: 2023. nov 23. 00:32

Kazincbarcika Város Önkormányzata a Regionális Fejlesztési Alap finanszírozásával, több mint 335 millió forintos támogatási keretösszeg felhasználásával megvalósította a Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola épületének komplex energetikai felújítását. A városvezetés kiemelt feladatának tekinti a helyi oktatási-nevelési intézmények korszerűsítését, ezt szem előtt tartva került sor egy újabb iskolaépület esztétikai megújítására és fenntarthatóságának javítására.

Horgászati tilalom lesz szerdán

Dátum: 2023. nov 21. 23:25

Kazincbarcika Város Önkormányzatának tájékoztatása szerint a Barcika Park Nonprofit Kft. 2023. november 22-én (szerdán) haltelepítést végez a Csónakázó-tavon és a Herbolya I. tavon.

Kolorcityben az adventi időszak is különleges lesz!

Dátum: 2023. nov 20. 18:00

Minden szempontból fényes lesz az idei advent Kazincbarcikán. Advent első vasárnapján felkapcsolódik a városban a díszkivilágítás, és december 24-ig számos program erősíti majd a karácsonyra való ünnepi készülődést. A gyerekek találkozhatnak például Elsa hercegnővel és Harry Potterrel, lesz gasztroterasz, Mikulás-kisvonat, kézműves foglalkozás, családlátogatás a Mikulásnál, de még a Fitt Barcika is karácsonyi köntösbe öltözik egy napra.

Megszűnhet a várakozás — elkészült a 26-os főút Sajószentpétert elkerülő szakasza

Dátum: 2023. nov 20. 12:00

Hamarosan átadhatják a 26-os főút Sajószentpétert elkerülő szakaszát. A kivitelező cégek jóval a határidő előtt befejezték a munkálatokat, így a műszaki átadás december első napjaiban záródik — tudatta a Magyar Építők honlapja. Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere szerint az elkerülő út megépítése egy 30 éves politikai adósság rendezése volt, amelyre a térség nagyon régóta várt.

Lelkes gyerekzsivaj, mozgó kezecskék és lábacskák a KolorPlatzON

Dátum: 2023. nov 20. 07:00

Tobzódtak a lehetőségekben az ovisok és általános iskolások, annyiféle mozgásformát lehetett kipróbálni a szemléletformáló napon Kazincbarcikán.  Volt minden: kutya-agility, bringázás, labdázás, freestyle-bemutató… A helyszínről pedig még inkább kiderült, hogy akár európai szinten is megállná a helyét.

Lehullott a lepel a fakataszter jelentéséről a Kolorakadémia előadásán

Dátum: 2023. nov 19. 21:25

A résztvevők megtudhatták, hogy a Holocén Természetvédelmi Egyesület munkatársai a város valamennyi részén elvégezték a fák és cserjék leltárát, a végeredmény pedig döbbenetes számokat produkált.

A szociális munka napját ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2023. nov 19. 17:03

A szociális munka napján az idén 30 éves Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ munkatársai közül többen elismerést vehettek át az Egressy Béni Művelődési Központban tartott ünnepségen.

„Ezt a várost nem lehet megunni!” – gyaloglónap ismét Kazincbarcikán

Dátum: 2023. nov 16. 14:59

Most az általános iskolák ötödikesei mérettették meg magukat a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ szervezésében, kitartásban és kreativitásban pedig nem volt hiány: volt olyan suli, aminek diákjai még csatakiáltással is készültek.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk