Hírek

Vasárnap Futókörök napja a Csónakázó-tónál

Dátum: 2023. máj 20. 08:00

Kazincbarcika is csatlakozott 25. városként a Futókörök napjához. A május 21-én rendezendő országos programban a települések egymással is versenyeznek a legtöbb kilométert futó város címéért.

Egerben mutatkoztak be a Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők

Dátum: 2023. máj 19. 19:00

Tájak, borok, várak — ezzel a címmel nyílt kiállítás  a 13 éve alakult Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Körének munkáiból Egerben, a Gárdonyi Géza Színház Galériájában.

Változik a forgalmi rend a Mátyás-Egressy kereszteződésében

Dátum: 2023. máj 19. 12:33

Az érintett szervekkel való egyeztetést és jóváhagyást követően hamarosan új forgalmi rend lép életbe a Mátyás király-Egressy út kereszteződésében. Ezzel egyidejűleg megnyílik a barnamezős beruházás keretében elkészült Lini István téri út, így gyakorlatilag végig egy védett útvonalon lehet a jövőben eljutni a város egyik végéből a másikba.

Fogadóóra

Dátum: 2023. máj 19. 08:00

Fogadóórára várja Kazincbarcika Város Önkormányzatának önkormányzati képviselője, Pétervári György a választókerületében élőket.

Elismerés az ormosbányai iskolaőrnek

Dátum: 2023. máj 17. 20:00

Ombudsmani elismerést kapott a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság ormosbányai iskolaőre. Az Alapvető Jogok Biztosa által alapított díjat iskolaőrként az országban először Fazekasné Csapó Klára vehette át.

A TISZTA VÍZ TITKA — TUDATOS KÖZMŰHASZNÁLAT

Dátum: 2023. máj 17. 18:48

Társaságunk, a KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN elvevezésű projekt keretében, egy 6 részből álló nyereményjátékot hirdet a KolorLine hírportál látogatói körében. (x)

Közösségi nap a Herbolyai-tónál

Dátum: 2023. máj 17. 14:00

Majd’ félszáz horgász és helyi lakos vett részt a Barcika Park Nonprofit Kft. által szervezett közösségi napon a Herbolyai-tónál. A jelentkezők a gyönyörű környezetet tették még szebbé: rendbetették az esőbeállót, kicserélték a parton az elkorhadt raklapokat, és kijavították a lépcsőket, hogy biztonságban lehessen rajtuk közlekedni.

Tavasz: foltvarró kiállítás nyílt a Mezeyben  

Dátum: 2023. máj 17. 08:00

A Gyermekek Háza – Kézművesház Színes Folt Klubjának munkáiból nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központban. A Tavasz című tárlaton látható alkotások nemcsak szemet gyönyörködtetnek, de praktikusak is.

Kazincbarcika az országos döntőben

Dátum: 2023. máj 16. 19:00

Idén Kazincbarcika adott otthont a Röplabda Diákolimpia III. korcsoport országos elődöntőjének. A verseny számunkra a lehető legjobban alakult, ugyanis városunk fiataljai nyerték meg a megmérettetést, így Kazincbarcika képviseli régiónkat a júniusi országos döntőn, Békéscsabán.

Forgalomtechnikai felülvizsgálat indul Kazincbarcikán

Dátum: 2023. máj 16. 15:00

A jogszabályi előírásoknak megfelelően forgalomtechnikai felülvizsgálat kezdődik a városban, amely a teljes belterületi úthálózatra kiterjed Kazincbarcikán. A lakosság is megteheti észrevételeit, a cikk végén megjelölt e-mail-címen.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk