Hírek

A leendő pozsonyi nagykövet érkezett Kazincbarcikára

Dátum: 2022. dec 13. 19:22

Dr. Balogh Csaba Sándor, Magyarország leendő rendkívüli és meghatalmazott pozsonyi nagykövete tett látogatást Kazincbarcikán. A nagykövet a határmenti települések látogatássorozatának végéhez érve érkezett városunkba, ahol Szitka Péter polgármester fogadta.

Megérkeztek az első hóeséses napok

Dátum: 2022. dec 12. 20:50

Nem okozott komoly fennakadásokat a közlekedésben az első hóeséses hétvége Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. gépei időben kivonultak az utakra és megkezdték a síktalanítást — a szabályok értelmében elsőként a fontosabb útvonalakon.

A véradókat ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2022. dec 11. 19:03

A Vöröskereszt minden év végén elismeri a sokszoros és rendszeres véradókat. A hagyományos programon ezúttal is azok kaptak ajándékot, oklevelet és érmét, akik 25, 50, 75 vagy 100 alkalommal adták már vérüket más emberek életének megmentéséért.

Mikulás-kupa

Dátum: 2022. dec 10. 09:48

Idén is megrendezték a már hagyománynak számító Mikulás-kupát a Kazinczy Tornacsarnokban. A Testnevelés Munkaközösség a Barcika Art Nonprofit Kft. segítségével hozta létre az eseményt, melynek célja a futsal népszerűsítése és a győzelem volt.

Pályaorientációs nap a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban

Dátum: 2022. dec 09. 22:17

A középiskolák, főleg a gimnáziumok életében meghatározó tényező a végzős diákok továbbtanulási hajlandósága és annak esélyei. A Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban erre nagy hangsúlyt fektetnek, és újra pályaorientációs napot tartottak, ahol a környékbeli felsőoktatási intézmények, valamint szakmák mutatkozhattak be az iskola diákjai számára.

A kazincbarcikai bölcsődékben járt a Mikulás

Dátum: 2022. dec 09. 21:37

Idén egyik bölcsődébe sem hozott virgácsot a Mikulás. A nagyszakállú december 5-én és 6-án látogatta meg a legkisebbeket a Varázskert és a Mosolysziget bölcsődékben.

Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban

Dátum: 2022. dec 09. 19:56

Hosszabb lesz az ünnepek után az igazgatási szünet a bezárások miatt új helyszínekre költözött Polgármesteri Hivatalban, valamint a szintén új helyszíneken működő ügyfélszolgálatokon. Az iskolai téli szünet idején zárva tart a hivatal.

Simon László csatlakozott a magyar válogatott szakmai stábjához

Dátum: 2022. dec 08. 20:26

Óriási megtiszteltetés érte a Kolorcity Kazincbarcika labdarúgó klubot: Simon László asszisztens edző-videóelemző felkérést kapott, hogy segítse a magyar labdarúgó válogatott videóelemzőjének, Beregi Istvánnak a munkáját.

Élesben dolgozik a fagyszolgálat a Volánbusznál

Dátum: 2022. dec 08. 20:06

Az időjárás-előrejelzés szerint a következő napokban csapadékos idő várható, hétfőn pedig még hóesésre is számítani lehet. Így nem árt a járműveket felkészíteni ezekre a napokra. A Volán Kazincbarcikán már felkészült az autóbusz-állomások és a műszaki telepek hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkálataira, ezzel biztosítva a biztonságos közlekedést, valamint feltöltötte a csúszásmentesítő anyagok készleteit is. Önök felkészülten várják az első nagyobb havazást?

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület idén is díjazza a legszebb karácsonyfákat

Dátum: 2022. dec 08. 00:00

Második alkalommal hirdeti meg a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület karácsonyfa-szépségversenyét, melyben keresi Kazincbarcika legszebb karácsonyfáját. A jelentkezés részleteit cikkünkből ismerhetik meg.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk