http://kolorline.hu/Szendrő születésnapját ünnepelték

Szendrő születésnapját ünnepelték

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Huszonegyedik alkalommal rendeztek városnapokat Szendrőben, június 30-án és július 01-én. Az időzítés nem véletlen, hiszen a Magyar Köztársaság elnöke a 224/1996. számú határozatával 1996. július 1-jei hatállyal nyilvánította várossá Szendrőt. Az évforduló tiszteletére a képviselő-testület a közösségi ház dísztermében tartott ünnepi ülést, ahol a városért tevékenykedő polgárokat részesítették elismerésben. Kitüntetést kapott Motkó Barnabás aranydiplomás pedagógus, Andrejkó Gyuláné gyémántdiplomás óvodapedagógus, valamint nyugdíjba vonulásuk alkalmából, munkájuk méltatásaként Musinszki Erika köztisztviselő, illetve Kovács Lajosné, Szilágyi Jánosné, Horkai László, Móth Andrásné és Szemán József Attila közalkalmazottak. Július 01-én szentmisével indult a program, Csehi puszta egykori lakói az itt felállított harangnál tartottak áhítatot. Este a Strandréten hamisítatlan retro party várta nem csupán a húszéveseket. A ’90-es évek nagy kedvencei, az Ámokfutók, a Bon-bon együttes és Betty Love nagyszerű hangulatot varázsoltak, majd a résztvevők DJ PÉGÉ vezetésével fergeteges bulit csaptak.

 

Fotó: www.szendro.hu

 

 

További híreink

Kiállítás Göőz Pál emlékére

Dátum: 2017. nov 22. 12:31

Göőz Pálra emlékeztek Vadnán.

Médiaközpont: új korszak kezdődött a kazincbarcikai média életében

Dátum: 2017. nov 22. 09:40

A térség egyik legkorszerűbb médiaközpontját adták át november 21-én Kazincbarcikán.

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Dátum: 2017. nov 22. 09:00

A karácsony-fanatikusok táborába tartozol, vagy hallani sem akarsz az ünnepi felhajtásról? Van 5 érvünk, amiért érdemes már korábban elkezdeni a felkészülést!

Forgalomkorlátozás lesz a miskolci Búza téren

Dátum: 2017. nov 21. 14:00

Burkolatjel festési munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Miskolcon, a Búza téren, a 3-as és a 26-os számú főutak csomópontjában a következő napokban – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Programajánló

Kiállítás

Kazincbarcika

Krumplilángos fesztivál

Bánhorváti

Kazincbarcika - Torpedo Floorball

Kazincbarcika

Szent Borbála szobor felszentelése

Ormosbánya

Adventi kézműves foglalkozások

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk