https://kolorline.hu/Kazincbarcika-Diósgyőr II 4-0 (0-0)

Kazincbarcika-Diósgyőr II 4-0 (0-0)

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Kazincbarcika-Diósgyőr II 4-0 (0-0)
Tiszaújvárosi Sportcentrum
Vezette: Nagy Róbert
 
Kazincbarcika:
Gábor P. (Somodi) – Szemere (Tóth Sz.), Heil (Hegedűs), Palmes (Fekete), Süttő (Lőrincz P.), Burics (Sigér), Takács P. (Kovács O.), Engel (Kemény), Constantinescu (Mikló), Kanalos, Bene (Boros)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

DVTK II:
Bukrán (Konyecsik) - Nagy T., Ivánka (Orosz M.), Tucsa (Vitelki), Bárdos, Szabó I B., Szalóczy, Molnár M. (Kitl K.), Ternován (Szabó II B.), Bacsa, Mertse (Galambosi)
Vezetőedző: Kriston István
 
Gólszerzők: Takács P. (57.), Kemény (66., 74. – a másodikat 11-esből), Kanalos (77.)
 
Tiszaújvárosban játszotta utolsó felkészülési mérkőzését csapatunk, ahol az ellenfél a Diósgyőr második számú csapata volt. Rögtön a kezdést követően mezőnyfölénybe került csapatunk, a vendégek még  félpályán is alig tudtak átjönni az első 10 percben. A fölény ellenére egyedül Constantinescu lövését jegyezhettük fel veszélyes helyzetként. A félidő közepén feljavult a Diósgyőr is, egy-egy fejes és távoli lövés veszélyeztette kapunkat. A hajrában újra kapujuk elé szorítottuk a piros-fehér gárdát, de a kapuba nem sikerült betalálni, bár Takács lövése a félidő utolsó percében csak centikkel kerülte el a jobb felső sarkot.
 
A félidőben Vitelki Zoltán 6 helyen változtatott, majd a játékrész során Kanalost kivéve az egész kezdőcsapatát le is cserélte. A vendégeknél szintén pályára lépett mind a 6 cserejátékos. Csapatunk nagy erőkkel rohamozta a diósgyőri kaput, de az 51. percben Kemény lövése még célt tévesztett. Nem úgy Takácsé, aki az 57. percben 25 méterről lőtt nagy gólt. 4 perc sem telt el, megint Kemény hibázott a kapu előtt, de javítani tudott, hiszen előbb Kanalos passzát követően vette be Konyecsik kapuját, majd egy jogosan megítélt büntetőt is értékesíteni tudott. A harmadik gól után sem volt megállás, Kanalos a 77. percben a negyedik gólunkat is megszerezte egy hatalmas bombával. A második félidőben ellenfelünk abszolút nem jelentett veszélyt kapunkra.

 


 
Vitelki Zoltán:
Az első félidőben pontatlanul, türelmetlenül és kapkodva játszottunk. Ezen próbáltunk változtatni a második félidőre és ez úgy alakult, ahogy szerettük is volna, ami gólokban is megmutatkozott. Köszönöm a játékosok hozzáállását! Célegyenesbe érkeztünk, jövő hétvégén bajnoki van, egy hetünk van még felkészülni. Ezúton szeretnék sok sikert kívánni a DVTK NB III-as csapatának is.
 
Takács Péter:
Azt gondolom, hogy a nagy meleg ellenére a csapat kifutotta magát, betartottuk azokat a taktikai utasításokat, amiket kaptunk az edzőnktől. Azt gondolom, hogy a csapat a végére annyira önbizalommal telve játszott, hogy bele tudtunk csempészni egy-két olyan megoldást is, ami általában olyankor szokott előjönni, amikor tényleg minden összejön. Megérdemelten nyertünk, de sok sikert kívánok a Diósgyőrnek, mert sok a tehetséges játékos náluk és szurkolok nekik.
 
Kriston István:
Kettébontanám a találkozót. Az első félidőben egész jó minőségben futballoztunk mind védekezésben, mind támadásban. A második félidőben sajnos gyerekes hibákat követtünk el és egy picikét a második félidő közepétől már szétesett a csapat, nem azt láttam, amit az első félidőben. De mégegyszer mondom, az első félidő alapján láttam bíztató jeleket.

További híreink

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Lalák Angelika keramikusművész színes kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2024. ápr 24. 13:00

Lalák Angelika városunk extravagáns köztéri kerámiaalkotásainak, a Mesélőnek és a Kolorkerámiának a művésze újabb kiállítást nyitott a vizuális élmények kedvelőinek. Egyedi stílusban készült hatásos forma- és színkombinációi a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériájában tekinthetők meg május közepéig.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk