http://kolorline.hu/Vadásztalálkozón adták át a Császtai Közösségi Teret

Vadásztalálkozón adták át a Császtai Közösségi Teret

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Edelényben, a Császta- szőlőhegyen találkoztak a Bódva-völgyi vadásztársaságok július 29-én. Az első alkalommal lebonyolított rendezvény elsődleges célja, hogy a vadászterületek új rendezése után a vadászok jobban megismerjék egymást. A szőlőhegy napjainkban a borosgazdák birtoka, de a város számos kulturális programjának biztosít helyet a terület, mely egykor a borsodi földvár várjobbágyainak otthona volt.  A lakosság számára egy közösségi teret alakítottak ki, kálvária templomot emeltek, kilátót építettek és a régi iskola alapjaira új, vendégváró épületet húztak. Ezen az idilli tisztáson jöttek össze a vadászemberek, hogy egy szakmai előadásokkal fűszerezett, vidám napot töltsenek együtt. Július utolsó hétvégéjén ünnepélyes keretek között megnyílt a látogatók előtt a Császtai Közösségi Tér. Ezt követően könnyedebb témákat érintő bemutatókon vettek részt a jelenlévők. A jó hangulatról Badár Sándor humorista gondoskodott, majd éjszakába nyúló zenés mulatsággal zárult a program.

 

További híreink

Napközis olvasótábor kicsiknek

Dátum: 2017. aug 19. 17:53

A kazincbarcikai Egressy Béni Városi Könyvtár idén augusztusban is megszervezte a 10 éves hagyományra visszatekintő nyári napközis olvasótáborokat.

Színház az egész világ

Dátum: 2017. aug 19. 00:02

A Kolorcountry programsorozat folytatásaként, délután négy órától az Egri Pinceszínház előadását élvezhették azok, akik ellátogattak a dédestapolcsányi Vásártérre.

Elrajtolt az 5. Kolorfesztivál utolsó hétvégéje

Dátum: 2017. aug 18. 23:58

Népzene és színházi előadások színesítették az 5. Kolorfesztivál 18. napjának programjait a Fő téren és a Kolorcountryban.

Velem mindig történik valami

Dátum: 2017. aug 18. 14:26

Sajószentpéteren, a Lévay József Városi Könyvtárban augusztus 07. és 11. között olvasótábort rendeztek, 7-12 éves gyermekek számára.

Programajánló

Mezey István emlékszoba és kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kabarci-k tárlata

Mezey István Művészeti Központ

SAJÓSZENTPÉTERI SZENT ISTVÁN ÜNNEP

Sajószentpéter - Bercsényi tér (a Korona Söröző előtti tér)

BÁNYÁSZ FÚVÓSZENEKAROK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA

Sajószentpéter - Bercsényi tér (a Korona Vendéglő előtti tér)

NOSZTALGIA ZENÉS – TÁNCOS EST

Táncsics Mihály Művelődési Ház - Kazincbarcika, Táncsics út 52.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk