KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Szüreti vigadalom Kurityánban

Szüreti vigadalom Kurityánban

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A Kurityánért Alapítvány szüreti mulatozásra hívta a falu lakóit október 07-én. Az eseményt hagyományőrző céllal rendezték meg a településen, immár másodjára. Az este a közös együttlétről, a társaságok egymásra találásáról, a felhőtlen örömről szólt. A megterített asztalra ki-ki a hazulról hozott elemózsiát tálalta s kínálta szomszédainak. Első alkalommal került a programba a borkóstolás. Egy pincérnek készülő fiatal mutatta be a különböző borfajtákat a vendégeknek, melyeket később meg is ízlelhettek. A felszabadult szórakozás talpalávalóját a Travis duó húzta. A résztvevők igényeihez mérten büfét állítottak fel, ahol a szendvics, a virsli és a sült krumpli mellett természetesen alkoholos –és alkoholmentes italok közül válogathattak a vásárlók. Az est fénypontja a tombola húzás volt, hiszen a fődíj egy kétszemélyes vacsorameghívást tartalmazott, melyet a kazincbarcikai HBH Bajor Sörház, Étterem és Panzió ajánlott fel a boldog nyertesnek. A nap végén a Kurityánért Alapítvány elnöke, Icsó Miklósné elismeréssel jelentette be, hogy a bálozók, illetve a bál támogatói segítségével, valamint a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával korábban előadott Pandora Szelencéje című színdarab bemutatásával összegyűlt adományból a helyi Kisvakond Óvoda gyermekeinek játék eszközparkját tudják bővíteni.

 

 

További híreink

Pénzember kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2018. jan 18. 20:00

„Pénzember” címmel nyílt kiállítás ma a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében Tóth Róbert numizmatikus gyűjteményéből.

Egy recept, egy sztori

Dátum: 2018. jan 18. 15:00

Egy recept, egy sztori - Untenerné Márton Ágnes

A kakaó, vagyis az istenek eledele

Dátum: 2018. jan 17. 18:00

Mi fán terem a kakaóbab?

Már letölthető a KolorApp

Dátum: 2018. jan 17. 15:40

Január elsejétől már élesben is használhatják a kazincbarcikaiak a KolorAppot, vagyis az intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt.

KolorTV élőben

Programajánló

IV. Vámos - toros nap

Sajóvámos

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk