http://kolorline.hu/Szüreti vigadalom Kurityánban

Szüreti vigadalom Kurityánban

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A Kurityánért Alapítvány szüreti mulatozásra hívta a falu lakóit október 07-én. Az eseményt hagyományőrző céllal rendezték meg a településen, immár másodjára. Az este a közös együttlétről, a társaságok egymásra találásáról, a felhőtlen örömről szólt. A megterített asztalra ki-ki a hazulról hozott elemózsiát tálalta s kínálta szomszédainak. Első alkalommal került a programba a borkóstolás. Egy pincérnek készülő fiatal mutatta be a különböző borfajtákat a vendégeknek, melyeket később meg is ízlelhettek. A felszabadult szórakozás talpalávalóját a Travis duó húzta. A résztvevők igényeihez mérten büfét állítottak fel, ahol a szendvics, a virsli és a sült krumpli mellett természetesen alkoholos –és alkoholmentes italok közül válogathattak a vásárlók. Az est fénypontja a tombola húzás volt, hiszen a fődíj egy kétszemélyes vacsorameghívást tartalmazott, melyet a kazincbarcikai HBH Bajor Sörház, Étterem és Panzió ajánlott fel a boldog nyertesnek. A nap végén a Kurityánért Alapítvány elnöke, Icsó Miklósné elismeréssel jelentette be, hogy a bálozók, illetve a bál támogatói segítségével, valamint a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával korábban előadott Pandora Szelencéje című színdarab bemutatásával összegyűlt adományból a helyi Kisvakond Óvoda gyermekeinek játék eszközparkját tudják bővíteni.

 

 

További híreink

ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3 (1-2)

Dátum: 2017. okt 22. 20:44

Az ETO FC Győr csapata látta vendégül október 22-én aí KBSC-t. A barcikai gárda küzdelmes mérkőzést játszott a győriekkel, de végül nem sikerült elhozni a 3 pontot.

Tovább szárnyalnak a barcikai férfi kézilabdázók

Dátum: 2017. okt 22. 18:39

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjában az 5. fordulóban a Fehérgyarmat együttesét fogadta a Kazincbarcika. A borsodiak a második félidőben nyújtott teljesítményüknek köszönhetően arattak újabb győzelmet.

Pátrovics Géza a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díj egyik jelöltje

Dátum: 2017. okt 22. 18:25

Pátrovics Géza súlyemelő edző neve foglalom Kazincbarcikán. A sportember most a Vállalkozók Országos Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díjának egyik jelelöltje a Magyar Sport kategóriájában.

Szén-dioxid mérgezést kaphattak

Dátum: 2017. okt 22. 11:40

Három férfit mentettek ki a borospincéből egy Kazincbarcikához közeli településen.

Programajánló

Október 23-i megemlékezés Kazincbarcikán

Egressy Béni Művelődési Központ

Slamovits Tibor előadóestje

Kazincbarcika

HOWARD MATHEU KÜLÖNÖS ESETEI

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

HALLOWEEN

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

Színházi előadások kicsiknek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Melyik köztéri alkotás a kedvence?

Szavazzon! Önnek melyik kazincbarcikai alkotás vagy alkotások tetszenek a legjobban?

Gumiabroncsszobrok

Színes házfalak

Sárkány

Unikornis

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk