http://kolorline.hu/Másodfokú figyelmeztetés Borsodban a viharos szél miatt

Másodfokú figyelmeztetés Borsodban a viharos szél miatt

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A viharos szél veszélye miatt a fővárosban és több megyében a legmagasabb, harmadfokú, s egy megye kivételével a többi megyében is másodfokú figyelmeztetés van érvényben –az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint.

A déli óráktól észak felől gyorsan csökken a felhőzet és a felhőátvonulásokból már csak helyenként valószínű záporeső. A déli órákban egy markáns hidegfront halad át az országon észak-dél irányban. A front előtt már a délelőtti órákban viharos (60-85 km/h) széllökések kísérhetik a délnyugati szelet.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint Budapestre, Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és Veszprém megyére adták ki a harmadfokú (piros) figyelmeztetést a károkozó szél veszélye miatt. Az ország többi területén másodfokú (narancs), míg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elsőfokú a figyelmeztetés.
A front érkezésével a szél északnyugatira fordul és rövidebb időre többfelé viharossá (70-115 km/h) fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 Celsius fok körül várható. Késő estére 4 és 9 Celsius fok közé hűl le a levegő.

További híreink

Kiállítás Göőz Pál emlékére

Dátum: 2017. nov 22. 12:31

Göőz Pálra emlékeztek Vadnán.

Médiaközpont: új korszak kezdődött a kazincbarcikai média életében

Dátum: 2017. nov 22. 09:40

A térség egyik legkorszerűbb médiaközpontját adták át november 21-én Kazincbarcikán.

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Dátum: 2017. nov 22. 09:00

A karácsony-fanatikusok táborába tartozol, vagy hallani sem akarsz az ünnepi felhajtásról? Van 5 érvünk, amiért érdemes már korábban elkezdeni a felkészülést!

Forgalomkorlátozás lesz a miskolci Búza téren

Dátum: 2017. nov 21. 14:00

Burkolatjel festési munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Miskolcon, a Búza téren, a 3-as és a 26-os számú főutak csomópontjában a következő napokban – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Programajánló

Kiállítás

Kazincbarcika

Krumplilángos fesztivál

Bánhorváti

Kazincbarcika - Torpedo Floorball

Kazincbarcika

Szent Borbála szobor felszentelése

Ormosbánya

Adventi kézműves foglalkozások

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk