http://kolorline.hu/Használd a fantáziád!

Használd a fantáziád!

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Kétszeresen is izgalmas író-olvasó találkozón vettek részt Sajószentpéteren a város általános iskoláinak alsósai. A gyermekek körében népszerű Howard Matheu esetei detektívsorozat szerzője, Kovács Attila, írói nevén Holden Rose ugyanis a Sajószentpéteri Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökének meghívására, első ízben jött megyénkbe, mégpedig a Lévay József Városi Könyvtárba, október 27-én.

A szerző az olvasás népszerűsítése céljából járja az országot, számos megye, számtalan helyen  megfordult, egészen a kis településektől kezdve a nagyvárosokig. Célközönsége elsősorban a 8-12 éves korosztály, akiket a fantázia világába vezet el. Hitvallása, hogy az olvasás fejleszti a gyerekek képzeleterejét, melynek segítségével könnyebben tanulhatnak, hiszen felszabadulnak a görcsös energiák, és az élet nehézségeivel is egyszerűbben szembe tudnak nézni. A didaktikailag is fantasztikusan felépített találkozó vezérfonala a játékosság volt, az apróságok aktív bevonása az előadásba, találós kérdéssel, melynek megfejtője természetesen Howard Matheu könyvet kapott ajándékba.

További híreink

Kiállítás Göőz Pál emlékére

Dátum: 2017. nov 22. 12:31

Göőz Pálra emlékeztek Vadnán.

Médiaközpont: új korszak kezdődött a kazincbarcikai média életében

Dátum: 2017. nov 22. 09:40

A térség egyik legkorszerűbb médiaközpontját adták át november 21-én Kazincbarcikán.

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Dátum: 2017. nov 22. 09:00

A karácsony-fanatikusok táborába tartozol, vagy hallani sem akarsz az ünnepi felhajtásról? Van 5 érvünk, amiért érdemes már korábban elkezdeni a felkészülést!

Forgalomkorlátozás lesz a miskolci Búza téren

Dátum: 2017. nov 21. 14:00

Burkolatjel festési munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Miskolcon, a Búza téren, a 3-as és a 26-os számú főutak csomópontjában a következő napokban – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Programajánló

Kiállítás

Kazincbarcika

Krumplilángos fesztivál

Bánhorváti

Kazincbarcika - Torpedo Floorball

Kazincbarcika

Szent Borbála szobor felszentelése

Ormosbánya

Adventi kézműves foglalkozások

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk