KolorTV élőben

http://kolorline.hu/„Kulcs a biztonsághoz” – játékos bűnmegelőzési vetélkedő a mindennapok biztonságáért

„Kulcs a biztonsághoz” – játékos bűnmegelőzési vetélkedő a mindennapok biztonságáért

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Az idősek hónapja alkalmából vetélkedőt szervezett a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és Miskolc önkormányzata. A megmérettetés győztese a kazincbarcikai Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub csapata lett.A „Kulcs a biztonsághoz" elnevezésű, játékos megmérettetésen a csapatok számos feladatot teljesítettek. Ilyenek voltak a szituációs, memória- és ügyességi feladatok is. A szépkorúak előre megadott történetek alapján szituációkat dolgoztak fel, majd pár perces jeleneteket is előadtak a szakmai zsűrinek.
A zsűri tagjai Janasóczki Attila alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Garamvölgyi László dandártábornok, krimiíró, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója, Kautzky Armand színművész, valamint Gajdos Imre televíziós-szerkesztő, sajtóreferens. A rendezvény védnöke Kiss János, Miskolc alpolgármestere volt.
A versenyen nyolc - öt fős - csapat vett részt. Első helyen végzett az IDŐVÁR csapat Kazincbarcikáról, másod az OKOS-ÖTÖS csapat Miskolcról, a harmadik helyet pedig szintén egy miskolci csapat, a NAPLOPÓK érték el. A zsűri értékelése alapján az első helyezést elért csapat részt vesz az országos vetélkedőn, amelyet 2017. november 23-án Hévizen rendeznek meg.

forrás: minap.hu

További híreink

Az év LEGKOCKÁBB gyermekprogramja, nemcsak gyerekeknek: Kockabarátok kiállítás és játszóház LEGO® alkotásokból

Dátum: 2018. jan 20. 08:57

A trendek jönnek-mennek: igaz ez a játékiparra is, ahol napjainkban már a boltok polcain a legújabb elektromos autók, Barbie-babák különböző fajtái, interaktív plüssállatok vagy társasjátékok sorakoznak, azonban mellettük ott van évtizedek óta a megunhatatlan, kreatív játék; a LEGO. Érték, játék és minőség – ez jellemzi a márkát.

Hegedűs Mária egykori költő, vizuális művész kapta az idei Barcikart-díjat

Dátum: 2018. jan 19. 22:18

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. január 19-én ünnepelte a magyar kultúra napját az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Idén a legrangosabb kitüntetést, a Barcikart-díjat Hegedűs Mária, egykori költő, vizuális művész kapta.

A doni hősökre emlékeztek

Dátum: 2018. jan 19. 16:40

A doni hősök emléke előtt tisztelegve rendezett megemlékezést a Kazincbarcikai Hadigondozottak Egyesülete és Kazincbarcika Város Önkormányzata január 19-én a Mezey István Művészeti Központban.

Gálán mutatkoztak be a szalézisok

Dátum: 2018. jan 19. 16:26

Idén is megrendezték a Szalézi Gálát január 19-én a Don Bosco Sportközpontban.

KolorTV élőben

Programajánló

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

MAGYAR KULTÚRA NAPJA

EDELÉNY - MŰVELŐDÉSI KÖZPONT - ISTVÁN KIRÁLY ÚTJA 49.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk