http://kolorline.hu/„Kulcs a biztonsághoz” – játékos bűnmegelőzési vetélkedő a mindennapok biztonságáért

„Kulcs a biztonsághoz” – játékos bűnmegelőzési vetélkedő a mindennapok biztonságáért

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Az idősek hónapja alkalmából vetélkedőt szervezett a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és Miskolc önkormányzata. A megmérettetés győztese a kazincbarcikai Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub csapata lett.A „Kulcs a biztonsághoz" elnevezésű, játékos megmérettetésen a csapatok számos feladatot teljesítettek. Ilyenek voltak a szituációs, memória- és ügyességi feladatok is. A szépkorúak előre megadott történetek alapján szituációkat dolgoztak fel, majd pár perces jeleneteket is előadtak a szakmai zsűrinek.
A zsűri tagjai Janasóczki Attila alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Garamvölgyi László dandártábornok, krimiíró, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója, Kautzky Armand színművész, valamint Gajdos Imre televíziós-szerkesztő, sajtóreferens. A rendezvény védnöke Kiss János, Miskolc alpolgármestere volt.
A versenyen nyolc - öt fős - csapat vett részt. Első helyen végzett az IDŐVÁR csapat Kazincbarcikáról, másod az OKOS-ÖTÖS csapat Miskolcról, a harmadik helyet pedig szintén egy miskolci csapat, a NAPLOPÓK érték el. A zsűri értékelése alapján az első helyezést elért csapat részt vesz az országos vetélkedőn, amelyet 2017. november 23-án Hévizen rendeznek meg.

forrás: minap.hu

További híreink

Kiállítás Göőz Pál emlékére

Dátum: 2017. nov 22. 12:31

Göőz Pálra emlékeztek Vadnán.

Médiaközpont: új korszak kezdődött a kazincbarcikai média életében

Dátum: 2017. nov 22. 09:40

A térség egyik legkorszerűbb médiaközpontját adták át november 21-én Kazincbarcikán.

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Dátum: 2017. nov 22. 09:00

A karácsony-fanatikusok táborába tartozol, vagy hallani sem akarsz az ünnepi felhajtásról? Van 5 érvünk, amiért érdemes már korábban elkezdeni a felkészülést!

Forgalomkorlátozás lesz a miskolci Búza téren

Dátum: 2017. nov 21. 14:00

Burkolatjel festési munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Miskolcon, a Búza téren, a 3-as és a 26-os számú főutak csomópontjában a következő napokban – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Programajánló

Kiállítás

Kazincbarcika

Krumplilángos fesztivál

Bánhorváti

Kazincbarcika - Torpedo Floorball

Kazincbarcika

Szent Borbála szobor felszentelése

Ormosbánya

Adventi kézműves foglalkozások

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk