https://kolorline.hu/Tour de Hongrie Kazincbarcika – Útlezárás és forgalomkorlátozás

Tour de Hongrie Kazincbarcika – Útlezárás és forgalomkorlátozás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezett tavaszi időpont helyett augusztus 29-én rajtol az idei magyar körverseny. A Tour de Hongrie az esztergomi Bazilikától rajtol és a királyetap végén, a Kékestetőn ér véget. Kazincbarcika idén harmadik alkalommal szerepel az útvonalban, a negyedik szakasz célállomásaként szeptember elsején.

Az első szakasz az Esztergom környéki körpályán kezdődik és ide is érkeznek vissza a versenyzők. Ez az etap 118 kilométer hosszú, ahol három kört tesz majd meg a mezőny. A második szakasz Debrecenből indul, és Hajdúszoboszlón ér véget. Ezen a távon 158 kilométert tesznek majd meg a kerékpárosok. A harmadik etapban Karcagról indulva, 182 kilométert tekernek a versenyzők amig beérkeznek a harmadik szakasz célállomására, Nyíregyházára.
A Sárospatakról startoló 171 kilométer hosszú negyedik szakasz célállomása Kazincbarcika. A Tour de Hongrie versenyzői délben indulnak Sárospatakról. Szerencset, Edelényt és Múcsonyt érintve, körülbelül fél háromra ér a mezőny először Kazincbarcikára.
A Tour de Hongrie záró szakasza, a királyetap, Miskolc és a Kékestető között helyezkedik el. A táv 188 kilométer lesz, de a versenyzőknek kétszer is fel kell tekerniük a Kékesre.

térkép

A kazincbarcikai szakasz

A körverseny kazincbarcikai helyszínén hajnaltól késő estig a verseny útvonalán a városon belül 14.30 és 17.00 között várhatóan teljes útzár és parkolási tilalom. A város a Mátyás király út- Jószerencsét úton, valamint a Május 1 út, Attila úton hagyható el. A kórház parkolója a Szabó Ervin út felől közelíthető meg.
A Tour de Hongrie mezőnye kétszer halad át a városon, a 26-os útról az Egressy út, a Jószerencsét út, az Építők útja és a Tardonai út útvonalán, majd a második kör végén zárul a verseny az Építők útján a befutóval.
A verseny napjával kapcsolatos közlekedési információkat folyamatosan frissítjük a kolorline.hu oldalon.

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk