Életmód

Backyard hétvége Gyepükajánban

Dátum: 2022. aug 02. 09:13

Gyöngyösi Róbert kazincbarcikai ultrafutó a hétvégén részt vett a Gyepükajánban megrendezett Backyard Ultra futóversenyen, melyen 32 óra futás után, 214 km-el a második helyezést érte el. Ezzel megerősítette a korábbi két versenyen elért kvalifikációs eredményét, az októberi csapat világbajnokságon.

Rugalmas szolgálat, biztos jövedelem

Dátum: 2022. júl 23. 08:00

Újra várják a jelentkezőket Önkéntes Katonai Szolgálatra a Magyar Honvédség toborzóirodáiban. A tavaly őszi pilot programba mintegy ötszázan kerültek be, többen azóta is a seregben szolgálnak.

Miénk itt a tér!

Dátum: 2022. júl 22. 10:55

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskolai szociális segítő csapa „Miénk itt a tér” fantázianévvel ezen a nyáron is meghirdette július 4. és augusztus 4. között gyermekeknek, fiataloknak, családoknak, baráti társaságoknak szánt programsorozatát.

ÉLET VAN BENNE… – Pillanatkép a Kazincbarcika-Alsói Református Egyházközség életéből

Dátum: 2022. júl 22. 09:42

A városban járva többfelé is építkezésekkel találkozunk. Sajókazinc legöregebb épülete is megújul. A Kazincbarcika - Alsói Református Gyülekezet ez év júliusában kezdte el református templomának helyreállítását. Mivel az épület műemlék, sok szakértői véleményre volt szükség ahhoz, hogy az engedélyt megkapjuk.

Vörös kód! – Hogy a nyár sima legyen!

Dátum: 2022. júl 21. 09:43

Hőhullámok, hullámok, lélekvesztő szabadvizek, bulik, fesztiválok, a nyár jó, de veszélyes is lehet. A slampoetrys „nemtóthviki” kisfilmje arról szól, hogy szeptemberben újra találkozzunk. Mindenkivel.

Ma este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat

Dátum: 2022. júl 21. 09:22

Ma este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek.

Határvadászokat toboroznak

Dátum: 2022. júl 18. 09:44

A Rendőrség várja azoknak a 18 évet betöltött, de az 55. életévet be nem töltött, büntetlen előéletű, legalább alapfokú iskolai végzettségről (8 évfolyam sikeres elvégzéséről) kiállított bizonyítvánnyal és magyar állampolgársággal rendelkező személyek jelentkezését a szerződéses határvadász képzésre, akik elhivatottak Magyarország államhatárának őrzése és a jogellenes migráció megakadályozása iránt.

Interjú dr. Gór Ildikó szakfogorvossal

Dátum: 2022. júl 11. 12:56

43 éve dolgozik szakmájában dr. Gór Ildikó fogszakorvos. Az interjúban felidézzük gyerekkori éveit, a fordulatos életpálya egy-egy állomását, és a doktornő azt is elárulja, ő vajon félt-e gyerekként a fogorvostól.

Elégedett, boldog pedagógus vagyok!

Dátum: 2022. júl 02. 08:00

A képviselő-testület Kazincbarcika Város Közneveléséért kitüntető díjat adományozott – a kuratórium javaslatát figyelembe véve – Pálkövi Zoltánnénak, a Dózsa György Tagiskola tagintézmény vezetőjének. Ezen alkalomból beszélgetett vele a Kolorhét munkatársa.

KolorFesztivál 2022 - Kedvezmény a gyermekeknek

Dátum: 2022. júl 01. 09:07

Az idei KolorFesztivál belépődíjas programjait is kedvezménnyel látogathatják a gyermekek.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk