KolorTV élőben

https://kolorline.hu/5. Kolorfesztivál – Programdömping a 10. napon

5. Kolorfesztivál – Programdömping a 10. napon

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sport- és gyermekprogramok, könnyű- és komolyzene – színes volt a paletta az 5. Kolorfesztiválon Kazincbarcikán és a térségben.

A XLIV. Aggtelek Kupa Hegy-és Sziklamászó Fesztivállal startoltak a programok csütörtök reggel a Baradla-barlangnál. A Perem Sziklamászó Egyesület szervezésében több napon keresztül, több útvonalon próbálhatják ki magukat a sziklamászás szerelmesei.
A programok csütörtök délután a Kolor Kölyökszigeten folytatódtak, ahol ma is várt mindenkit a „Kézműves bütykölde”, az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub pedig mesékkel, mondókákkal igyekezett megismertetni az arra fogékony gyerkőcöket, és „Könyvtárkóstolgató” is volt. A családok pedig interaktív vetélkedőn mérhették össze tudásukat.

inter családi vet interaktív családi vet kézműves bütyi
A Kolorcountry következő állomása Bánhorváti volt, ahol Steve Taylor-Szabó pánsípművész lépett fel. Az esemény elején előbb Bánhorváti polgármestere köszöntötte a megjelenteket. Földvári István emlékeztetett, a település tavaly csatlakozott először a Kolorfesztiválhoz, akkor a református templomukban fogadták a Misztrál együttest.
– Idén Steve Taylor-Szabó pánsípművész látogatott el a bánhorváti katolikus templomba és reméljük, hogy jövőre is csatlakozni tudunk a programsorozathoz hasonlóan színvonalas produkcióval – mondta Földvári István.
A különleges koncerten telt ház előtt csendültek fel a klasszikus zenék és egy-egy filmsláger is, természetesen mind-mind pánsípon.

 

steve taylor-001
A Don Bosco Sportközpontban csütörtökön a Máté Péter Emlékzenekar lépett fel – ugyancsak telt ház előtt. A koncert szomorú apropója az volt, hogy idén februárban lett volna hetven éves a tragikusan fiatalon elhunyt zenészlegenda.
Az est során Máté Péter legismertebb és legkedveltebb slágereit Gallusz Nikolett, Tabáni István, Kökény Attila és Bolyki Balázs énekelte el a barcikai közönségnek.

 

máté péter

 

Kazincbarcikán első alkalommal lépett fel a hazai poppaletta egyik legígéretesebb előadója Marge a Csónakázó-tónál. Az Eurovíziós Dalfesztiválból is jól ismert énekesnő csaknem hét évvel ezelőtt került a köztudatba, 2016-tól pedig egy új formációval járja az országot. A poppos-elektronikus dalok hamar elnyerték a helyi közönség tetszését is, akik óriási tapssal jutalmazták Marge koncertjét.
Az est zárásaként a fiatalok kedvence, a Wellhello szórakoztatta az érdeklődőket. Fluor és Diaz többször is fergetes bulit csinált Kolorcity-ben. A fesztivál szervezői éppen ezért gondolták úgy, hogy az idei zenei kínálatból sem hagyhatják ki a csapatot. Jól gondolták, hiszen több ezren tomboltak a „sohavégetnemérős” nyári éjszakán.

 

marge_wellhello (2) marge_wellhello (3) marge_wellhello (5) marge_wellhello (6) marge_wellhello (7)

 

Az ország leghosszabb és legszínesebb fesztiválján augusztus 11-én folytatódnak a kölyökprogramok a Völgy parkban. A kilátogatók 15.00 órától kézműveskedhetnek, majd Szemerei László varázslatos bűvészműsorát is megnézhetik.
Este hét órától a helyszín újra a Csónakázó-tó, ahol először Völgyesi Gabi és a Unique Akusztik, fél tíztől a Magna Cum Laude lép a színpadra.

További híreink

Jól működik a jelzőrendszer

Dátum: 2018. febr 21. 16:16

Szakmai tanácskozást tartott a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata február 21-én a Mezey István Művészeti Központban. A program egyik központi témája az észlelő és jelzőrendszer működése volt.

Fitt Barcika – Egészségünk legjobb karbantartója

Dátum: 2018. febr 21. 15:06

Elkezdődött Kazincbarcikán az egész éven át tartó Fitt Barcika elnevezésű ingyenes sportprogram-sorozat február 19-én. A rendszeres sport és az egészséges életmód összefüggéseiről dr. Perjési Zsolt háziorvost kérdeztük, aki abban is tanácsot adott, hogy melyik mozgásformát válasszuk.

Az erdő lánya

Dátum: 2018. febr 21. 13:36

Spirituális utazás egy figyelemreméltó hölggyel.

Zombikkal táncolók

Dátum: 2018. febr 21. 13:00

Órák, macskák, zombik a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola bálján.

KolorTV élőben

Programajánló

Múltidéző történelmi klub

Ózd

Zele Tímea "élet - képek" fotókiállítása

Kazincbarcika

VRCK - Fino Kaposvár mérkőzés

Kazincbarcika Don Bosco Sportközpont

II.Senior Sportkavalkád

Kazincbarcika

Bóklásszunk a Rudabányai - tó körül

Rudabánya

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Fitt Barcika - Ön melyik ingyenes sportfoglalkozást választaná?

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásából egész éves, ingyenes sportprogram veszi kezdetét február 19-én. Kéthavonta változó órarenddel, szakképzett oktatókkal több helyszínen, hetente legalább tíz alkalommal várják a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes, a teljes eszközparkot is az önkormányzat biztosítja.

Tollaslabda Csorba Róberttel és Székelyné Amászta Enikővel

Erősítő edzés Apostol Viviennel

Egészségmegörző torna Szopkó Rolanddal

Alakformáló edzés Grcsics Judittal

Jóga 40 felett Sütő Ágnessel

Fitt-baba Varga Judittal

Kismamatorna Szegediné Aleva Andreával

Gerinctorna Szopkó Rolanddal

Vízitorna Cselei Bélánéval

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk