KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Elrajtolt az 5. Kolorfesztivál utolsó hétvégéje

Elrajtolt az 5. Kolorfesztivál utolsó hétvégéje

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Népzene és színházi előadások színesítették az 5. Kolorfesztivál 18. napjának programjait a Fő téren és a Kolorcountryban.

 

Délután négy órától az Egri Pinceszínház előadását élvezhették azok, akik ellátogattak a dédestapolcsányi Vásártérre. A szervezők a gyerekekre és a felnőttekre is gondoltak, hiszen két darabot: a Pinokkiót és a Párterápiát is megnézhették a kilátogatók.

 

pino (3)pino (4)pino (5)pino (6)pino (7)

párterápia (2)Párterápia

 

Az előadó-művészeti koncertek Kolorcity-ben, a Fő téren folytatódtak, ahol este hét órától egy igazi „multikulti” zenekar, a Cimbaliband szórakoztatta a nagyérdeműt. Az együttes dalaiban a modern kelet-európai életérzés keveredik, zenéjük forrásai különböző helyekről fakadnak: a magyar és a balkáni népzenéből, a klasszikus zenéből, valamint a jazzből.

kozonseg kozonseg2 kozonseg3

cimbaliband

Őket követte az idén jubiláló Budapest Bár. A formáció több mint tíz éve alakult, eredetileg egyetlen lemezre állt össze a csapat, akik azóta is sikerrel koncerteznek a színházakban, a fesztiválokon és különféle rendezvényeken egyaránt. A banda nem először járt Kazincbarcikán, ahol muzsikájukkal ezúttal is fergeteges hangulatot varázs

kozonseg4

budapestbar Budapestbar_3 budapestbar2

 

Az idei Kolorfesztivál zárónapjain, már hagyományosan, nem csak Kazincbarcikán lesz lehetőség városnéző, egyórás kisvonatos túrákon részt venni, hanem a környék településeiről is van mód DOTTO vonattal érkezni a Kolorfesztiválra, Kazincbarcika Fő terére. Ehhez azonba előzetes regisztráció szükséges, amelyről bővebb információ a www.kolorcity.hu weboldalon található.

Augusztus 19-én 16 órakor kezdődik a IX. Bormustra a Kolorfesztivál keretében, ám a Fő téri gasztroutcában már ma is várták az érdeklődőket, akik számos pincészet borait és finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattak meg.
Este héttől Pál István „Szalonna” lép a színpadra, ezzel egyidőben pedig Sajószentpéteren Bravo Johnny szórakoztatja a fesztiválozókat.
Az est sztárfellépője 21.30 órától az évről évre visszatérő élő legenda, Demjén Ferenc lesz.

További híreink

Jól működik a jelzőrendszer

Dátum: 2018. febr 21. 16:16

Szakmai tanácskozást tartott a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata február 21-én a Mezey István Művészeti Központban. A program egyik központi témája az észlelő és jelzőrendszer működése volt.

Fitt Barcika – Egészségünk legjobb karbantartója

Dátum: 2018. febr 21. 15:06

Elkezdődött Kazincbarcikán az egész éven át tartó Fitt Barcika elnevezésű ingyenes sportprogram-sorozat február 19-én. A rendszeres sport és az egészséges életmód összefüggéseiről dr. Perjési Zsolt háziorvost kérdeztük, aki abban is tanácsot adott, hogy melyik mozgásformát válasszuk.

Az erdő lánya

Dátum: 2018. febr 21. 13:36

Spirituális utazás egy figyelemreméltó hölggyel.

Zombikkal táncolók

Dátum: 2018. febr 21. 13:00

Órák, macskák, zombik a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola bálján.

KolorTV élőben

Programajánló

Múltidéző történelmi klub

Ózd

Zele Tímea "élet - képek" fotókiállítása

Kazincbarcika

VRCK - Fino Kaposvár mérkőzés

Kazincbarcika Don Bosco Sportközpont

II.Senior Sportkavalkád

Kazincbarcika

Bóklásszunk a Rudabányai - tó körül

Rudabánya

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Fitt Barcika - Ön melyik ingyenes sportfoglalkozást választaná?

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásából egész éves, ingyenes sportprogram veszi kezdetét február 19-én. Kéthavonta változó órarenddel, szakképzett oktatókkal több helyszínen, hetente legalább tíz alkalommal várják a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes, a teljes eszközparkot is az önkormányzat biztosítja.

Tollaslabda Csorba Róberttel és Székelyné Amászta Enikővel

Erősítő edzés Apostol Viviennel

Egészségmegörző torna Szopkó Rolanddal

Alakformáló edzés Grcsics Judittal

Jóga 40 felett Sütő Ágnessel

Fitt-baba Varga Judittal

Kismamatorna Szegediné Aleva Andreával

Gerinctorna Szopkó Rolanddal

Vízitorna Cselei Bélánéval

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk