https://kolorline.hu/VRCK: Egy órán belül legyőzték a pécsieket

VRCK: Egy órán belül legyőzték a pécsieket

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Magabiztos győzelmet aratott szombaton a VRC Kazincbarcika a Pécsi TE-PEAC felett a férfi röplabdabajnokság alapszakaszában. A hazaiak eddigi nyolc bajnokijukból mindet megnyerték.

Késtek a pécsiek, ezért a mérkőzés is később kezdődött, de csak negyedórával. Juhász Péter jó megoldásai után kezdett ellépni a VRCK (10-8), folyamatosan jött lendületbe, növelve előnyét, így magabiztosan került előnybe (25-13, 1-0). Vlado Milev állt a nyitóhelyen, amikor a VRCK sorozatban gyártotta a pontokat (13-3), ez pedig az egész szettet megalapozta. A hajrában is a macedón ütő szervált, Banai Mátéék pedig a hálónál minden feladatot megoldottak, megszerezve a második játszmát is (25-11, 2-0). A folytatásban sem változott a játék képe: a Kazincbarcika dominált, a Pécs igyekezett kozmetikázni, de így is három szettben nyert a vendéglátó (25-10, 3-0).


FÉRFI RÖPLABDA NB I., ALAPSZAKASZ, 8. FORDULÓ
VRC Kazincbarcika – PTE-PEAC 3-0 (13, 11, 10)
Kazincbarcika, Irinyi Tornacsarnok, 250 néző. V.: Szabó P., Gyulai.
VRCK: Páez 2, Milev 5, Banai 8, Árva 9, Mészáros 3, Juhász 8. Csere: Dudás (liberó), Szabó D. 4, Toronyai 1, Blázsovics 5, Budai 1, Kozsla 5. Vezetőedző: Daniel Oravec.
PTE-PEAC: Portik 1, Turcsics 2, Merkler 5, Szabó G. 3, Várhalmi 4, Fodor 5. Csere: Pólics (liberó), Baji. Vezetőedző: Gyöngyösi Zoltán.

Daniel Oravec: – Edzésnek jó volt, a két csapat egészen más célokért küzd.

Gyöngyösi Zoltán: – Késtünk, kevesen is tudták vállalni a dupla mérkőzést a hétvégére, a kezdőből csupán egyetlen játékosunk volt jelen. Ennek ellenére próbálkoztunk, most ennyire futotta, de nekünk nem is a Kazincbarcikát kell megvernünk.

Forrás: vrck.hu

Fotó: VRCK/Szűcs Fruzsina

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk