https://kolorline.hu/Csapadékos hétkezdés után szerdától száraz idő

Csapadékos hétkezdés után szerdától száraz idő

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Hétfőn sokfelé várható eső, zápor, melyet nyugaton akár havas eső, a hegyekben hó válthat fel, délkeleten pedig akár zivatar is kialakulhat. Az északias szél napközben a Dunántúlon, késő este pedig már északkeleten is erős, néhol viharos lesz.

3 és 16 fok között alakul a hőmérséklet, nyugaton, északnyugaton mérhetjük az alacsonyabb értékeket. Kettősfronti hatás.


Szerdától száraz, kevésbé szeles idő jön

Kedden eleinte még több helyen, később egyre inkább csak délen, délnyugaton fordulhat elő további gyengülő csapadék. Nyugatabbra továbbra sem kizárt havas eső, a Mecsekben kisebb havazás. Sokfelé erős marad az északias szél. 3 és 8 fok között alakul a csúcshőmérséklet. 

Szerdán már száraz időre készülhetünk, és csütörtökön is legfeljebb délen lehet szitálás, gyenge eső. A helyenként élénk északias szélben délutánonként 5-10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken marad a csapadékmentes idő keleten több, nyugaton kevesebb napsütéssel. A reggelek párásan, ködösen indulnak, nyugaton tartósabban is megmaradhat a köd a szélcsendes időben. Nappal 7-12 fokig emelkedik a hőmérséklet.


  Hójelentés

Hétfőn nyugaton havas eső, hó is eshet. Keleten még marad az enyhe idő, de a mediterrán ciklon lehűlést hoz, kedden mindenhol 10 fok alatt maradnak a maximumok. Nyugaton havas eső, a hegyekben hó sem kizárt.

Forrás: idokep.hu
Fotó: illusztráció

További híreink

TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

Dátum: 2024. ápr 15. 18:57

Az Újkazinc városrészen április 17-től (szerdától) aszfaltmarással folytatódik az útfelújítás, a Paál László utcán pedig ugyanekkortól egy szakasz lezárásra kerül. Mint arról már többször is beszámoltunk: Kazincbarcikán összesen 2,5 km út kap teljesen új aszfaltot.

Mező Misi fellépése koronázta meg a költészet napját Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 14. 20:24

A Magna Cum Laude frontembereként ismert énekes rendhagyó műsorral bűvölte el a közönséget a Mezey István Művészeti Központban. Mező Misi Mesélő című előadásán nemcsak a zenéé volt a főszerep — személyes, egyúttal inspiráló történetei is elhangzottak.

Jubileumi, 10. születésnapját ünnepelte a Kincsem Napközi

Dátum: 2024. ápr 13. 21:02

A jelenleg 32 férőhellyel üzemelő intézmény 2014-ben vált a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ tagjává. Az intézmény jelentős és megkerülhetetlen szerepet tölt be a város életében: az ide járó fogyatékkal élő fiatalok társadalmi integrációját és esélyegyenlőségét is segíti.

Súlykorlátozott zónát alakítanak ki Sajószentpéteren

Dátum: 2024. ápr 12. 17:11

Tavaly év végén adták át a forgalomnak az új 260-as, többek között Sajószentpétert elkerülő utat. A fejlesztés lehetőséget teremtett arra, hogy a településen átmenő nehézgépjármű-forgalmat átirányítsák az új útra, tehermentesítve ezzel a várost.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk