KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Lépéselőnyben a Vegyész

Lépéselőnyben a Vegyész

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ismételte magát a történelem, hiszen a tavalyi szezonban is a Szolnok volt az ellenfél a Magyar Kupában a 4 közé jutásért. Egy évvel ezelőtt az alföldi együttes megálljt parancsolt a Kazincbarcikának, és olyannyira jól szerepelt, hogy a kupát is elhódította, legyőzve előbb az elődöntőben a Kaposvárt, majd a fináléban a Pénzügyőrt. A szolnoki együttes azonban meggyengült tavalyhoz képest, több kulcsjátékosát elveszítette, így most nem ők voltak a párharc esélyesei. A bajnokságban a Vegyész ebben az évben már győzött a Szolnok ellen hazai pályán 3-0-ra, és a tavalyi bajnoki bronzmeccsen sem hagyta érvényesülni mostani riválisát.

Erre a mérkőzésre azonban alaposan felszívta magát a vendégcsapat, és 9-6-os vezetésénél Daniel Oravecnek kellett időt kérnie. A hazai tréner tanácsait megfogadták a játékosok, és a szett közepén már 17-14-nél náluk volt az előny. Gulyás Ferenc ekkor magához hívta játékosait, de az időkérés sem segített a vendégeken, 25-18-ra hozta a Vegyész az első játszmát.

A folytatásban villámrajtot vett a szolnoki együttes, a nézők is csodálkoztak azon, hogy 8-1-re vezetett a Tisza-parti alakulat. Egy hazai időkérés után aztán megrázták magukat a kék-sárgák, és hamarosan már 14-14-et mutatott az eredményjelző. A végjátékban pedig nem volt mese, ezt a szettet is megnyerte a barcikai együttes 25-18-ra.

A harmadik szakaszban a meccsben maradásért küzdött a Szolnok, amely ekkor már nem tudott méltó ellenfele lenni a Kazincbarcikának. A cserék is jól játszottak a hazai oldalon, mindenki hozzátette a magáét a győzelemhez. A VRCK a 3. játszmát 25-16-ra, a mérkőzést pedig 3-0-ra nyerte a kupacímvédő ellen. A december 13-ai, szolnoki visszavágó így formalitásnak tűnik, de azért a mostani mérkőzés 2. szettjének eleje óva inti a Kazincbarcikát attól, hogy félvállról vegye azt a találkozót. A kupavisszavágó előtt azonban a Debrecen ellen még bajnoki mérkőzés is vár Szabó Dávidékra. A VRCK - DEAC mérkőzés december 10-én vasárnap 17 óra 30 perckor kezdődik a Don Bosco Sportközpontban.

További híreink

Jól működik a jelzőrendszer

Dátum: 2018. febr 21. 16:16

Szakmai tanácskozást tartott a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata február 21-én a Mezey István Művészeti Központban. A program egyik központi témája az észlelő és jelzőrendszer működése volt.

Fitt Barcika – Egészségünk legjobb karbantartója

Dátum: 2018. febr 21. 15:06

Elkezdődött Kazincbarcikán az egész éven át tartó Fitt Barcika elnevezésű ingyenes sportprogram-sorozat február 19-én. A rendszeres sport és az egészséges életmód összefüggéseiről dr. Perjési Zsolt háziorvost kérdeztük, aki abban is tanácsot adott, hogy melyik mozgásformát válasszuk.

Az erdő lánya

Dátum: 2018. febr 21. 13:36

Spirituális utazás egy figyelemreméltó hölggyel.

Zombikkal táncolók

Dátum: 2018. febr 21. 13:00

Órák, macskák, zombik a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola bálján.

KolorTV élőben

Programajánló

Múltidéző történelmi klub

Ózd

Zele Tímea "élet - képek" fotókiállítása

Kazincbarcika

VRCK - Fino Kaposvár mérkőzés

Kazincbarcika Don Bosco Sportközpont

II.Senior Sportkavalkád

Kazincbarcika

Bóklásszunk a Rudabányai - tó körül

Rudabánya

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Fitt Barcika - Ön melyik ingyenes sportfoglalkozást választaná?

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásából egész éves, ingyenes sportprogram veszi kezdetét február 19-én. Kéthavonta változó órarenddel, szakképzett oktatókkal több helyszínen, hetente legalább tíz alkalommal várják a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes, a teljes eszközparkot is az önkormányzat biztosítja.

Tollaslabda Csorba Róberttel és Székelyné Amászta Enikővel

Erősítő edzés Apostol Viviennel

Egészségmegörző torna Szopkó Rolanddal

Alakformáló edzés Grcsics Judittal

Jóga 40 felett Sütő Ágnessel

Fitt-baba Varga Judittal

Kismamatorna Szegediné Aleva Andreával

Gerinctorna Szopkó Rolanddal

Vízitorna Cselei Bélánéval

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk