KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Ég az első gyertya a Kolorcity adventi koszorúján

Ég az első gyertya a Kolorcity adventi koszorúján

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika adventi koszorúján is meggyújtották az első gyertyát december 3-án, a Fő téren.

Advent első vasárnapján délután négy órától a Kiskedvencek titkos élete című filmet vetítették le telt ház előtt az Egressy Béni Művelődési Központ Színháztermében. Ezt követően fél hattól a Fő téren elhelyezett óriás adventi koszorúnál folytatódott a program, itt Szitka Péter polgármester a városi civil szervezetekkel, illetve azok képviselőivel együtt gyújtotta meg az első gyertyát.

December 3-ára egyébként teljes ünnepi díszbe öltözött Kazincbarcika. Az adventi készülés már hetek óta tartott, a koszorú az elmúlt napokban készült el, de megérkezett a művelődési központ mellé a népszerű meséből ismert hóember, Olaf figurája is, aki már most rendkívül népszerű kicsik és nagyon körében.

A díszkivilágítás is tovább bővült idén, hiszen a helyi önkormányzat a 2017. évi költségvetésében több millió forintot különített el az ünnepi világítás pótlására, fejlesztésére. Így a 2016-ban vásárolt díszekkel összhangban újabb fényfüzéreket, motívumokat, 3d-s gömböket helyeztek el Kazincbarcika több pontján.

A tavaly vásárolt fényfüzéreket és díszeket idén a Göncz Árpád útra helyezték ki, új motívumok és átfüggesztések világítanak a Mátyás Király út kandeláberein is, de idén az Egressy útról nyíló hat belvárosi tér is ünnepi fénybe öltözik. Az újonnan csatlakozó terek díszkivilágításával Kazincbarcika főutcája teljes pompában világít december 3-ától, advent első vasárnapjától.

További híreink

Jól működik a jelzőrendszer

Dátum: 2018. febr 21. 16:16

Szakmai tanácskozást tartott a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata február 21-én a Mezey István Művészeti Központban. A program egyik központi témája az észlelő és jelzőrendszer működése volt.

Fitt Barcika – Egészségünk legjobb karbantartója

Dátum: 2018. febr 21. 15:06

Elkezdődött Kazincbarcikán az egész éven át tartó Fitt Barcika elnevezésű ingyenes sportprogram-sorozat február 19-én. A rendszeres sport és az egészséges életmód összefüggéseiről dr. Perjési Zsolt háziorvost kérdeztük, aki abban is tanácsot adott, hogy melyik mozgásformát válasszuk.

Az erdő lánya

Dátum: 2018. febr 21. 13:36

Spirituális utazás egy figyelemreméltó hölggyel.

Zombikkal táncolók

Dátum: 2018. febr 21. 13:00

Órák, macskák, zombik a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola bálján.

KolorTV élőben

Programajánló

Múltidéző történelmi klub

Ózd

Zele Tímea "élet - képek" fotókiállítása

Kazincbarcika

VRCK - Fino Kaposvár mérkőzés

Kazincbarcika Don Bosco Sportközpont

II.Senior Sportkavalkád

Kazincbarcika

Bóklásszunk a Rudabányai - tó körül

Rudabánya

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Fitt Barcika - Ön melyik ingyenes sportfoglalkozást választaná?

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásából egész éves, ingyenes sportprogram veszi kezdetét február 19-én. Kéthavonta változó órarenddel, szakképzett oktatókkal több helyszínen, hetente legalább tíz alkalommal várják a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes, a teljes eszközparkot is az önkormányzat biztosítja.

Tollaslabda Csorba Róberttel és Székelyné Amászta Enikővel

Erősítő edzés Apostol Viviennel

Egészségmegörző torna Szopkó Rolanddal

Alakformáló edzés Grcsics Judittal

Jóga 40 felett Sütő Ágnessel

Fitt-baba Varga Judittal

Kismamatorna Szegediné Aleva Andreával

Gerinctorna Szopkó Rolanddal

Vízitorna Cselei Bélánéval

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk