KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Konferencia a fiatalokért

Konferencia a fiatalokért

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A rendezvényt Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere és Klimon István alpolgármester nyitották meg, majd beszéltek a Kolorcityről, a Kolorfesztiválról és a város kulturális programjairól. Ezután Kaszás András, a Tudatos Ifjúságért Akadémia szervezeti elnöke a fiatalok élethelyzetének és életmódjának időbeli változásairól szólt, valamint az elmúlt évek tendenciáit és jellegzetességeit összegezte. Az eseményen Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója a városhoz kapcsolódóan a Kolorfesztiválról, így a kazincbarcikai fiatalok kulturális lehetőségeiről ejtett szót.

A műhelykonferencia célja az volt, hogy az ifjúság ügyében érintett szervezetekkel közösen megvizsgálják a fiatalokkal foglalkozó lehetséges kapcsolódási pontokat a közművelődés tükrében, valamint jövőbeni együttműködési lehetőségeket fogalmazzanak meg az ifjúság érdekében.

Antal Ágnes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Iroda NMI Művelődési Intézet módszertani referense érdeklődésünkre elmondta, hogy egy olyan felületet szeretnének megteremteni, amely egy hálózatosodási folyamat első lépcsőfoka lehet a fiatalság irányába.

Az NMI Művelődési Intézet egyik kiemelt feladata egyébként a fiatalok támogatása a közművelődés lehetőségeivel, így ennek reményében szervezték meg a kötetlen beszélgetéssel záruló eseményt.

További híreink

Jól működik a jelzőrendszer

Dátum: 2018. febr 21. 16:16

Szakmai tanácskozást tartott a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata február 21-én a Mezey István Művészeti Központban. A program egyik központi témája az észlelő és jelzőrendszer működése volt.

Fitt Barcika – Egészségünk legjobb karbantartója

Dátum: 2018. febr 21. 15:06

Elkezdődött Kazincbarcikán az egész éven át tartó Fitt Barcika elnevezésű ingyenes sportprogram-sorozat február 19-én. A rendszeres sport és az egészséges életmód összefüggéseiről dr. Perjési Zsolt háziorvost kérdeztük, aki abban is tanácsot adott, hogy melyik mozgásformát válasszuk.

Az erdő lánya

Dátum: 2018. febr 21. 13:36

Spirituális utazás egy figyelemreméltó hölggyel.

Zombikkal táncolók

Dátum: 2018. febr 21. 13:00

Órák, macskák, zombik a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola bálján.

KolorTV élőben

Programajánló

Múltidéző történelmi klub

Ózd

Zele Tímea "élet - képek" fotókiállítása

Kazincbarcika

VRCK - Fino Kaposvár mérkőzés

Kazincbarcika Don Bosco Sportközpont

II.Senior Sportkavalkád

Kazincbarcika

Bóklásszunk a Rudabányai - tó körül

Rudabánya

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Fitt Barcika - Ön melyik ingyenes sportfoglalkozást választaná?

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásából egész éves, ingyenes sportprogram veszi kezdetét február 19-én. Kéthavonta változó órarenddel, szakképzett oktatókkal több helyszínen, hetente legalább tíz alkalommal várják a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes, a teljes eszközparkot is az önkormányzat biztosítja.

Tollaslabda Csorba Róberttel és Székelyné Amászta Enikővel

Erősítő edzés Apostol Viviennel

Egészségmegörző torna Szopkó Rolanddal

Alakformáló edzés Grcsics Judittal

Jóga 40 felett Sütő Ágnessel

Fitt-baba Varga Judittal

Kismamatorna Szegediné Aleva Andreával

Gerinctorna Szopkó Rolanddal

Vízitorna Cselei Bélánéval

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk