Kazincbarcika

Élesben dolgozik a fagyszolgálat a Volánbusznál

Dátum: 2022. dec 08. 20:06

Az időjárás-előrejelzés szerint a következő napokban csapadékos idő várható, hétfőn pedig még hóesésre is számítani lehet. Így nem árt a járműveket felkészíteni ezekre a napokra. A Volán Kazincbarcikán már felkészült az autóbusz-állomások és a műszaki telepek hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkálataira, ezzel biztosítva a biztonságos közlekedést, valamint feltöltötte a csúszásmentesítő anyagok készleteit is. Önök felkészülten várják az első nagyobb havazást?

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület idén is díjazza a legszebb karácsonyfákat

Dátum: 2022. dec 08. 00:00

Második alkalommal hirdeti meg a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület karácsonyfa-szépségversenyét, melyben keresi Kazincbarcika legszebb karácsonyfáját. A jelentkezés részleteit cikkünkből ismerhetik meg.

Áramszünet december 15-16-án

Dátum: 2022. dec 07. 21:31

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében felújítási, karbantartási munkát végez hálózatán. Emiatt december 15-én és 16-án napközben néhány utcában szünetelni fog Kazincbarcikán a villamosenergia-szolgáltatás.

Mikulás-kocogás 2022

Dátum: 2022. dec 07. 09:45

Ismét mozgásba lendült a város. A Mikulás érkezésével újra kocogni hívta az itt élőket a Barcika Art. A cél nemcsak a hagyományos program ismétlése volt, hanem segítő szándék is: rászoruló, nehéz sorsú gyermekeknek gyűjtöttek a szervezők mikuláscsomagot.

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

VÉGE - Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány (frissítve)

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje. Friss hír: még éjjel bejelentették, hogy kedden 23:00 órától véget ért a 480 Ft-os árstop.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

Biztonságban gyalogosan és autóval is (frissítve)

Dátum: 2022. dec 04. 17:44

Kazincbarcikán több helyszínen is változik a közlekedési rend, ami a balesetek elkerülését szolgálja. Ezen kívül december 5-től egy sárga figyelmeztető lámpa is vigyázza a gyalogosok zebrán való átkelését.

Kazincbarcika Körzeti Grundbirkózó Válogató verseny

Dátum: 2022. dec 04. 14:00

Grundbirkózó válogató versenynek adott otthont a Kazinczy Ferenc Tagiskola. Itt a legjobban teljesítőket keresték, akik a Diákolimpia januári országos elődöntőjén képviselhetik majd saját körzetüket. 

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk