Hírek

Futball Diákolimpia – III. és IV. korcsoportos leány városi és körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 07. 13:15

Futball Diákolimpia leány városi és körzeti döntőt rendeztek október 6-án a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a III. és a IV. korcsoportos általános iskolás lányok vettek részt.

Zenével, tánccal és verssel köszöntötték a szépkorúakat

Dátum: 2022. okt 06. 11:12

Az idősek hónapja programsorozat keretein belül lepték meg zenével, tánccal és verssel a II. Számú Idősek Otthona lakóit a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és pedagógusai október 6-án.

Országos Könyvtári Napok Kazincbarcikán

Dátum: 2022. okt 06. 10:34

Felnőtt és gyermekprogramok, könyvbemutató, író-olvasó találkozók, különböző online programok, valamint ingyenes beiratkozás is várja a látogatókat az Egressy Béni Városi Könyvtárban. Magyarországon október 3-a és 9-e között tart az Országos Könyvtári Napok, amihez a kazincbarcikai könyvtár idén is csatlakozott.

Labdarúgás Diákolimpia körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 05. 13:43

Futball Diákolimpia városi és körzeti döntőt rendeztek október 4-én a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a II. és a III. korcsoportos általános iskolás diákok vettek részt.

A Kisvárda csapatát fogadta a KKSE

Dátum: 2022. okt 05. 13:33

A férfi kézilabda NB II Észak-keleti csoportjának 4. fordulójában ismét hazai pályán szerepelt a Kazincbarcika együttese. Az október elsején játszott mérkőzésen a házigazdák a Kisvárda ellen vereséget szenvedtek, így továbbra is nyeretlenek a bajnokságban.

Megkezdődött az idősek hónapja programsorozat

Dátum: 2022. okt 04. 14:08

Szűcs Judith nagysikerű koncertje nyitotta meg az Idősek Hónapja Kazincbarcikán programsorozatot október 3-án a Don Bosco Sportközpontban. Az ismert és kedvelt énekes a nagy érdeklődésre való tekintettel kétszer is színpadra lépett, hogy szórakoztassa a barcikai szépkorúakat.

Hogyan készüljünk fel rá? Zivatar, szélvihar

Dátum: 2022. okt 04. 09:39

Egyre gyakrabban szembesülünk orkán erejű széllel és hirtelen lezúduló, nagymennyiségű csapadékkal, így ezekben az esetekben az értékes víz gyorsan megoldandó problémát jelenthet.

Anyatejes Világnap Kazincbarcikán

Dátum: 2022. okt 03. 14:52

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét a kazincbarcikai védőnők az anyatejes világnap alkalmából szeptember 30-án, pénteken. Ebből az alkalomból az Egressy Béni Művelődési Központ klubtermében gyűltek össze a meghívott anyukák kisbabájukkal együtt.

Döntetlen a Győr ellen

Dátum: 2022. okt 03. 12:27

A Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában az ETO FC Győr csapatát látta vendégül a Kolorcity Arénában. Az október 2-ai mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget.

A kerti hulladékot tilos elégetni!

Dátum: 2022. okt 02. 08:00

Az ősz beköszöntével a kerti munkák során is egyre több zöldhulladék - avar, lemetszett ágak, gallyak, elszáradt növényi részek - keletkezik, amelytől a kerttulajdonosok gyakran égetéssel igyekeznek megszabadulni. Ne tegyék! Kazincbarcikán rendelet szabályozza, hogy a település közigazgatási területén kerti hulladék égetése tilos.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk