Hírek

Tizenöt éves a Szent Család templom

Dátum: 2022. szept 04. 08:00

Múlt csütörtökön ünnepi szentmisét tartott a Kazincbarcikai Római Katolikus Plébánia a Szent Család-templom felszentelésének tizenötödik évfordulóján. A lelki program és a rózsafüzér elimádkozása után az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődött.

XIV. Regionális Német Nemzetiségi Fesztivál

Dátum: 2022. szept 04. 08:00

Kazincbarcika volt a helyszíne augusztus 27-én a XIV. Regionális Német Nemzetiségi Fesztiválnak. A programot felvonulás, kulturális műsor és gasztronómiai bemutatók is színesítették.

Kisállat ivartalanítás támogatása kérhető 2022 év 2. félévben

Dátum: 2022. szept 03. 08:00

Magyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotoknak, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. Az Orpheus Állatvédő Egyesület 2022 második felében 300 állat ivartalanítását támogatja. Ennek köszönhetően több ezer potenciálisan túlszaporított állattal lesz kevesebb.

Gépjárműadó egyszerűen, mobilappon

Dátum: 2022. szept 03. 08:00

Csaknem 1,5 millióan kapnak levelet elektronikus tárhelyükre a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadó második részletéről, illetve korábbi elmaradásukról. Az adó már a NAV mobilappjában is befizethető pár koppintással vagy közvetlenül a levélben található linkről.

Haltelepítés miatt horgászati tilalom lesz szerdán a Herbolyai I.-II. és a Csónakázó-tavon

Dátum: 2022. szept 02. 16:24

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja Önöket, hogy a Barcika Park Nonprofit Kft. szeptember 7-én, szerdán haltelepítést végez a Csónakázó-tavon és a Herbolyai I. és II. tavakon. A cég szeptember 7. reggel 5 órától, szeptember 8. reggel 5. óráig horgászati tilalmat rendel el az érintett vízterületeken.

Közlemény melegvíz szolgáltatás szüneteléséről

Dátum: 2022. szept 02. 16:17

Értesítjük Kazincbarcika melegvíz szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy a távhővezeték hálózat meghibásodása miatt a Jószerencsét út 10-12. szám alatt és a Napsugár Tagóvodában szünetel a szolgáltatás.

Közlemény melegvíz szolgáltatás szüneteléséről

Dátum: 2022. szept 02. 13:45

Értesítjük Kazincbarcika melegvíz szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy a távhővezeték hálózat meghibásodása miatt a fűtőerőmű leállt, ezért a teljes városban szünetel a szolgáltatás.

Becsengettek

Dátum: 2022. szept 02. 10:10

Szeptemberben az iskoláskorú gyermekek veszélyeztetettsége közlekedési szempontból magasabb az átlagnál. A nyári szünidő után egyszerre, tömegesen jelennek meg a mindennapok közlekedésében, ezért is szükséges, hogy a járművezetők felkészüljenek az elmúlt hónapoktól jelentősen eltérő szeptemberi közúti forgalomra, az őszi időszakkal járó kockázatokra.

Megkezdődött az iskola

Dátum: 2022. szept 01. 16:01

Szeptember elsején becsengettek az iskolákba, van aki újra, van aki pedig először ült az iskolapadba. A kazincbarcikai általános és középiskolákban reggel nyolc órakor tanévnyitón vettek részt a diákok.

Felavatták a gólyafiókákat

Dátum: 2022. szept 01. 16:00

Gólyafióka-avató ünnepséget tartott augusztus 31-én Kazincbarcika Város Önkormányzata, a Kazincbarcikai Tankerületi Központ és a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola. A jó hangulatú rendezvényen jelképesen felavatták a gólyafiókákat.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk